Ρεβεγιόν με ανοιχτά εστιατόρια μέχρι τις 02:00 - Θα ανακοινωθούν 30.000 κρούσματα

Ρεβεγιόν με ανοιχτά εστιατόρια μέχρι τις 02:00 - Θα ανακοινωθούν 30.000 κρούσματα

Δεκέμβριος 29, 2021 - 12:11
0 σχόλια

Φωτογραφία arcadiaportal.gr

Από το 06:00 το πρωί της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου θα τεθούν σε ισχύ τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, όπως αποφασίστηκε στην πρωινή σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και με τη συμμετοχή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και κορυφαίων στελεχών του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, σύμφωνα με τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης.

Τα μέτρα που είχε αποφασιστεί να τεθούν σε ισχύ από 3 Ιανουαρίου 2022 θα εφαρμοστούν από αύριο στις 06:00. Με απλά λόγια από τις 06:00 της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου τα εστιατόρια και τα άλλα καταστήματα του χώρου της εστίασης θα λειτουργούν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. Εξαίρεση η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς οπότε και θα επιτραπεί η λειτουργία των καταστημάτων μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, χωρίς μουσική, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί το ενδεχόμενο της διασποράς του κορωνοϊού.

«Το σύστημα υγείας αντέχει» σύμφωνα με κυβερνητικό στέλεχος που έχει εικόνα της συζήτησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους επικεφαλής της εκστρατείας για την ανακοπή της πανδημίας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.