Ρετρό: Κωνσταντόπουλος και Μπιρμπίλης μετά τον τελικό Κυπελλου Αρκαδίας το 2010

Ρετρό: Κωνσταντόπουλος και Μπιρμπίλης μετά τον τελικό Κυπελλου Αρκαδίας το 2010

Μάιος 19, 2020 - 18:20
0 σχόλια

Είναι η σεζόν 2009-2010 όταν η Τεγέα φτάνει σε μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας καθώς στην πρώτη της συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου Αρκαδίας φτάνει στην κατάκτηση του τροπαίου επικρατώντας με 1-0 επί του Ερμή Μελιγούς.

Η φωτογραφία αυτή είναι λίγο μετά το τέλος εκείνου του τελικού και ουασιαστικά αποτελεί το πρώτο φωτογραφικό κλικ του Γιάννη Κωνσταντόπουλου με το τρόπαιο στα χέρια λίγο έξω από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Παναρκαδικού όπου και έγινε ο τελικός.

Στην σπάνια αυτή φωτογραφική στιγμή ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος κρατάει στην αγκαλιά του το τρόπαιο ενώ δίπλα του είναι ο αγαπητός σε όλους στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο και ιστορικό μέλος της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Γιώργος Μπιρμπίλης.

Δέκα ολόκληρα χρόνια μετά η Τεγέα βρέθηκε και πάλι σε τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας και μάλιστα δια χειρός Γιάννη Κωνσταντόπουλου από τον ημιτελικό με τον Πανθυρεατικό ωστόσο ο Covid-19 και η πανδημία έχουν αλλάξει τα δεδομένα και μένει να δούμε τι θα γίνει και αν γίνει κάποια στιγμή ο εφετινλος τελικός.

Μια δεκαετία μετά ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος παραμένει  "κέρβερος", αγέραστος και με το ίδιο πάθος για το τέρμα. Μια δεκαετία μετά ο κυρ Γιώργης παραμένει στα γήπεδα με το πάντα ξεχωριστό και μοναδικό του στυλ.

Κοινό σημείο του Γιάννη Κωνσταντόπουλου και του κ. Γιώργου Μπιρμπίλη η αγάπη τους για το τοπικό ποδόσφαιρο του νομού μας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.