Ραντεβού στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Ραντεβού στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Ιούνιος 27, 2017 - 09:30
0 σχόλια

Η ποδοσφαιρική χρονιά μόλις ξεκίνησε για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος αναμένεται να μπει σιγά-σιγά σε ρυθμούς προπονήσεων, βάζοντας τις βάσεις για το χτίσιμο μιας νέας, ανταγωνιστικής ομάδας.

Από τη Δευτέρα (26/6) οι ποδοσφαιριστές της αρκαδικής ομάδας έχουν επιστρέψει στη βάση τους, ξεκινώντας με τις ιατρικές εξετάσεις, για να ακολουθήσει το απόγευμα της Τρίτης (27/6, 19:00) η επίσημη «πρώτη» για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018 στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Πάντα οι «πρώτες» έχουν τη δική τους αίγλη και το δικό τους χρώμα, και είναι ιδιαίτερα ξεχωριστές για κάθε ομάδα, αφού σηματοδοτούν την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του κάθε συλλόγου ξεχωριστά.

Αυτή για τον Αστέρα Τρίπολης θα είναι η 11η έναρξη προετοιμασίας για τη Super League και η απαρχή για ένα νέο ξεκίνημα μετά από το δύσκολο και περιπετειώδη περσινό πρωτάθλημα που έφερε την ομάδα να κινδυνεύει μέχρι και την προτελευταία αγωνιστική.

Πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν σαν μια κακή παρένθεση που έκλεισε, με τον Αστέρα Τρίπολης να οραματίζεται την επιστροφή του στις επιτυχίες και στις πρώτες θέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος, εκεί δηλαδή που είχε συνηθίσει τους φιλάθλους του τα προηγούμενα χρόνια.

Η αρχή γίνεται από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με την πρώτη προπόνηση της ομάδας με τον Στάικο Βεργέτη να δίνει το σύνθημα δουλειάς προς τους ποδοσφαιριστές του έτσι ώστε να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία του νέου Αστέρα της σεζόν 2017-18.

Στις 19:00 την ευκαιρία να δουν και πάλι την αγαπημένη τους ομάδα θα έχουν και οι φίλαθλοι, αφού η πρώτη αυτή προπόνηση θα είναι ανοικτή προς το κοινό και να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές αλλά και το τεχνικό επιτελείο για τη δύσκολη και απαιτητική αποστολή που έχουν στη συνέχεια.

Είναι δεδομένο πως η ομάδα σε αυτό το νέο της ξεκίνημα χρειάζεται τους φιλάθλους δίπλα της, από την πρώτη κιόλας μέρα, και βέβαια τη στήριξή τους για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά που έρχεται.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.