Πυρ και μανία ο Βέμμος στο Εργατικό κέντρο!

Πυρ και μανία ο Βέμμος στο Εργατικό κέντρο!

Φεβρουάριος 16, 2011 - 20:30
3 σχόλια

Της Χριστίνας Τσιορωτά
 Πυρ και μανία στην κυριολεξία ο Παναγιώτης Βέμμος στο Εργατικό κέντρο Αρκαδίας ,ε κεί όπου κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ βρέθηκε για να συντονίσει την κινητοποίηση της 23ης Φλεβάρη. Ο Παναγιώτης Βέμμος ευθύς εξαρχής επιτέθηκε στην πρόεδρο του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας . «ως τι θα πάρεις το λόγο; Ως εκπρόσωπος του Ρέππα;» αναφώνησε όταν η πρόεδρος πήρε το μικρόφωνο για την δική της τοποθέτηση. Οι ψυχραιμότεροι κάλεσαν τον κ. Βέμμο να… λύσει τις διαφορές μετά τις 23 Φλεβάρη αφού σήμερα στόχος ήταν η ενότητα!

  Τα πνεύματα ηρέμησαν για λίγα λεπτά, η πρόεδρος έκανε την τοποθέτησή της ο Παναγιώτης Βέμμος όμως επανήλθε αναφέροντας πως στις εκλογές τις ΑΔΕΔΥ 2 αποφάσισαν, δυο εξέλεξαν εφορευτική επιτροπή και 2 έκαναν εκλογές!
Ο Παναγιώτης Βέμμος όμως δεν έμεινε μονάχα εκεί. Τα έβαλε με το συνδικαλισμό, με την εικόνα των ολίγων που παρουσίασε ο συνδικαλισμός στο εργατικό κέντρο, συνδικαλισμό τον οποίον χαρακτήρισε σαν Δημοκρατικό Στρατό του 49. Τότε που υπήρχε επιτελείο αλλά δεν υπήρχε λόχος, δεν υπήρχαν διμοιρίες.
«40 χρόνια είμαι συνδικαλιστής .Το κλίμα των ημερών πρωτόγνωρο. Πας σε σχολεία σε χώρους δουλειάς και οι μισοί συνάδελφοι αποχωρούν. Το Αρνητικό των ημερών μας είναι ότι η κοινωνία δεν ξεσηκώνεται. Ποιος συνδικαλισμός; Υπάρχουν όργανα και επιτελεία δεν υπάρχει όμως στρατός πια! Το δείχνει και η εικόνα μας . Είναι σαν το δημοκρατικό στρατό την άνοιξη του 49 .Υπήρχε επιτελείο και οι λόχοι είχαν διαλυθεί , εκεί βρισκόμαστε σήμερα και γι αυτό έχουμε όλοι τεράστια πολιτική ευθύνη» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βέμμος προκαλώντας στην αίθουσα αμηχανία αλλά και σιγή…
 


3 Σχόλια

Ego pantos mathimatika mazi tou den ematha.

Δεν επικροτώ την ενέργεια του αλλά πλάκα στην πλάκα για την συγκεκριμένη κυρία δεν είχε και άδικο.

ston kosmo tou apo ta xronia pou ton eixa sto sxoleio.pote dn mathame tipota.to kalytero dwro pou mporei na tou kanei kaneis einai parataksiaka filladia me ta opoia na pernaei apo magazi se magazi kai apo spiti se spiti na ta moirazei gia na diksei oti kai aftos einai enas paragontas tis arkadias.bre oust xortasame!!!