Ψάχνουν χρήματα για νέα μηχανήματα έργου στη Γορτυνία

Ψάχνουν χρήματα για νέα μηχανήματα έργου στη Γορτυνία

Οκτώβριος 29, 2019 - 10:46
0 σχόλια

Στην απόκτηση μηχανημάτων έργου προτίθεται να προχωρήσει ο δήμος Γορτυνίας, ύστερα και από την εισήγηση που έκανε ο δήμαρχος κ. Κούλης Ευστάθιος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Παρασκευή το βράδυ.

Διαπιστώνω ότι ο τόπος έχει ανάγκη να σύγχρονες δομές και υποδομές για να παραχθεί πραγματικό έργο και για να μην υπάρχουν ταλαιπωρίες, είπε σημειώνοντας: «Ακόμα είμαστε σε χάλι, τα μηχανήματα που έχουμε είναι σάπια, έτσι αν πάρουμε μεταχειρισμένα είναι άδικος κόπος».

Ο δήμαρχος αποκάλυψε ότι θα προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με το υπουργείο και να ζητήσει μια επιπλέον χρηματοδότηση, για να αγοραστούν νέα μηχανήματα.

Να υποβάλουμε νέα πρόταση να αγοράσουμε νέα μηχανήματα και αν τα χρήματα δεν αρκούν για να αγοραστούν όλα αυτά που χρειαζόμαστε στον δήμο, τότε να βάλουμε προτεραιότητες

Τα μηχανήματα με τα οποία πρέπει να εξοπλιστούν οι υπηρεσίες του δήμου, ως προτεραιότητα, είναι ένας καταστροφέας, μηχάνημα που καταστρέψει κλαδιά,  ένα εκχιονιστικό, μαζί με αλατιέρα και μαχαίρι, καθώς και μία σύγχρονη σκούπα.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.