Προβολή της ταινίας «Αιγαίο SOS» στην Φάμπρικα Πολιτισμού

Προβολή της ταινίας «Αιγαίο SOS» στην Φάμπρικα Πολιτισμού

Δεκέμβριος 07, 2018 - 18:00
0 σχόλια

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του μήνα Δεκεμβρίου 2018, σας προσκαλεί στην προβολή της ελληνικής ταινίας "Αιγαίο SOS", στην Φάμπρικα Πολιτισμού, την Κυριακή 9/12/2018 και ώρα 19:00.
Η ταινία

Ελληνική κωμωδία/περιπέτεια, 2018, Διάρκεια: 95'

 Σκηνοθεσία Πιέρρος Ανδρακάκος
Πρωταγωνιστούν: Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Nina Senicar, Δήμητρα Κολλά, Jerome Kaluta, Κωνσταντίνος Mπιμπής, Νικόλας Μίχας, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Κωνσταντίνος Αρνοκούρος, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Γιάννης Ζωγράφος, Σοφία Παυλίδου, Fu Yin.

Καλοκαίρι 2018. Ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες οργώνουν το Αιγαίο. Ένας μεγάλος σεισμός όμως φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι.

Πηγή: leonidion.gr
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.