Προβολή ταινίας στην Φάμπρικα Πολιτισμού στο Λεωνίδιο

Προβολή ταινίας στην Φάμπρικα Πολιτισμού στο Λεωνίδιο

Ιανουάριος 06, 2017 - 10:53
0 σχόλια

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας και ο Μορφωτικός Σύλλογος Λεωνιδίου σας προσκαλούν την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017, και ώρα 19.00 μ.μ., στην Φάμπρικα Πολιτισμού στο Λεωνίδιο στην προβολή της ταινίας "EVEREST".

Η ταινία βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία από το 1996. Μια ομάδα εξερεύνησης ανεβαίνει στο Everest με την χαρά της εξερεύνησης και την περηφάνια του επιτεύγματος να κάνουν τους κινδύνους να φαίνονται πιο μικροί. Όμως όταν ο στόχος θα γίνει πραγματικότητα, μία μεγάλη χιονοθύελλα θα πλησιάσει εκεί που ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση έτσι κι αλλιώς να ζήσει.
Η ομάδα θα πρέπει να πάρει δύσκολες, για την επιβίωσή της, αποφάσεις, ενώ οι συγγενείς των εξερευνητών ανησυχούν για τους δικούς τους.  

Την ταινία θα προλογίσει ο συμπατριώτης μας ορειβάτης Γιώργος Αργύρης (Χαλέπας)  που ήταν μέλος στην Εθνική Αποστολή των πρώτων Ελλήνων που το πρωί της Τρίτης, 18 Μαΐου 2004, κατέκτησε τη  «στέγη του κόσμου» την υψηλότερη  κορυφή των Ιμαλαΐων, το Έβερεστ (8.848 μέτρα), υψώνοντας την Ελληνική σημαία πκαι τη σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων  του 2004. 

Δήμος Νότιας Κυνουρίας
Μορφωτικός Σύλλογος Λεωνιδίου
Από το leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.