Πρόβλημα με Δημούτσο

Πρόβλημα με Δημούτσο

Σεπτέμβριος 28, 2015 - 18:49
0 σχόλια

Άτυχος στάθηκε ο Ελίνι Δημούτσος στον αγώνα με τον Λεβαδειακό καθώς στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου αντικαταστάθηκε από τον Κουρμπέλη αποχωρώντας τραυματίας από την αναμέτρηση.

Στις εξετάσεις που υποβλήθηκε το πρωϊ της Δευτέρας (28/9) διαπιστώθηκε πως ο νεαρός άσος του Αστέρα υπέστη θλάση πρώτου βαθμού κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τις επόμενες δέκα περίπου ημέρες.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Δημούτσος χάνει τον αγώνα με την Σάλκε στην Γερμανία για την 2η αγωνιστική του Europa League την Πέμπτη (1/10) αλλά και την αναμέτρηση με τον Πλατανιά την προσεχή Κυριακή (5/10) στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Στον αντίποδα με τον τραυματισμό του Δημούτσου ο Ταξιάρχης Φούντας ξεπέρασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και τέθηκε στην διάθεση του Στάικου Βεργέτη ενώ αγώνας δρόμου θα γίνει για τους Μπερτόλιο και Φερνάντεθ για το αν είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν στην Γερμανία.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.