Πρώτος ο Νικήτας Φράγκος στον 25ο Γύρο Βόρειας Εύβοιας

Πρώτος ο Νικήτας Φράγκος στον 25ο Γύρο Βόρειας Εύβοιας

Μάιος 22, 2017 - 18:23
0 σχόλια

Ακόμα μια διάκριση με την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη Masters για τον ποδηλάτη Αρκάδα αθλητή Νικήτα Φράγκο στον 25ο Γύρο Βόρειας Εύβοιας.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από την Π.Ε.Π.Α. υπό την αιγίδα του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού την Κυριακή 21/05/2017 με συμμετοχή περίπου 150 αθλητών από όλη την Ελλάδα. Η εκκίνηση του αγώνα συνολικής απόστασης 120χλμ δόθηκε στις 11:00πμ από τα Λουτρά Αιδηψού και αφού κατευθύνθηκε προς Λίμνη, Στροφυλιά, Αγ. Άννα, Πευκί, Ιστιαία, τερμάτισε στην Αιδηψό. Η διαδρομή χαρακτηρίζεται ως υψηλής δυσκολίας αφού περιελάμβανε πολλά ανηφορικά κομμάτια συνολικής θετικής υψομετρικής διαφοράς 1.760μέτρων Η πρώτη θέση στον αγώνα ήρθε μετά από την εξαιρετική επίδοση των 3ώρων και 48’ λεπτών.

Ο αγώνας αυτός αποτέλεσε για τον Τριπολίτη αθλητή μας και το πιο κρίσιμο αγωνιστικό τεστ ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Masters που θα διεξαχθεί 10-11 Ιουνίου στο Μόλυβο της Λέσβου. Νίκη στον αγώνα της Λέσβου σημαίνει Πρωταθλητής Ελλάδος 2017.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.