Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη η αγωνιστική των μεγάλων ντέρμπι της Α’ Αρκαδίας

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη η αγωνιστική των μεγάλων ντέρμπι της Α’ Αρκαδίας

Σεπτέμβριος 27, 2022 - 19:48
0 σχόλια

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη σύμφωνα με το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας από την ΕΠΣ Αρκαδίας είναι η αγωνιστική των ντέρμπι και μία από τις πιο καθοριστικές της χρονιάς.

3 και 4 Δεκέμβρη είναι η 11η στροφή του «μαραθωνίου» η αλλιώς η αγωνιστική των τριών μεγάλων ντέρμπι μεταξύ των ομάδων που φιλοδοξούν να έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους στο εφετινό πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας.

Αν δεν υπάρξουν αλλαγές η κάτι άλλο στην ημερομηνία τότε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου θα παίξει η ΑΕΚ Τρίπολης με την Δημητσάνα στην Κάρτσοβα και το Λεωνίδιο θα φιλοξενήσει στο γήπεδο του τον Ερμή Μελιγούς ενώ την επόμενη μέρα την Κυριακή 4 του μηνός ο Παναρκαδικός παίζει στην Τρίπολη με τον Πανθυρεατικό.

Από την πρώτη στιγμή στην κλήρωση για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της περιόδου 2022-2023 η 11η αγωνιστική έχει κυκλωθεί με κόκκινο στυλό ως το Σαββατοκύριακο των μεγάλων ντέρμπι της Α’ Αρκαδίας λίγο πριν πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.