«Πρώτη» του Πανθυρεατικού για ένα νέο ξεκίνημα (pics)

«Πρώτη» του Πανθυρεατικού για ένα νέο ξεκίνημα (pics)

Αύγουστος 07, 2023 - 14:15
0 σχόλια

Με όνειρα, με φιλοδοξίες όπως ορίζει το όνομα και η ιστορία του αλλά και με ενθουσιασμό ο Πανθυρεατικός ξεκίνησε την προετοιμασία του στο γήπεδο του στο Άστρος ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Οι Αστρινοί πάτησαν και πάλι γήπεδο και υπό τις οδηγίες του Κώστα Καλογιαννίδη ευελπιστούν να «χτίσουν» μια νέα ομάδα ανοίγοντας ουσιαστικά ένα καινούριο ποδοσφαιρικό κεφάλαιο γεμάτο θέληση για επιτυχίες.

Ο Κώστας Καλογιαννίδης στο τεχνικό γκρουπ πλαισιώνεται από τους Βαγγέλη Αδαμογιάννη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Πασσιαλή ενώ αμετάβλητος παραμένει ο νεανικός κορμός των κιτρινόμαυρων ο οποίος θα αποτελέσει την βάση της νέας ομάδας.

Επίσης, νέα πρόσωπα στην πρώτη προπόνηση του Πανθυρεατικού ο "παλιοί" Γιώργος Χαρμπαλής και Χάρης Λυτρίβης που επέστρεψαν αλλά και ο Φίλιππος Σαλαπάτας ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Τα «βάσανα» άρχισαν από τις πρώτες μέρες του Αυγούστου για τους ποδοσφαιριστές που μπήκαν και πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων μιας και τους περιμένει αρκετή και απαιτητική δουλειά για την συνέχεια.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.