Πρώτη θέση για τα 10άρια του Άτλα Τρίπολης στο Άργος

Πρώτη θέση για τα 10άρια του Άτλα Τρίπολης στο Άργος

Απρίλιος 09, 2015 - 08:50
0 σχόλια

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για την αγωνιστική ομάδα του Αρκαδικού ομίλου αντισφαίρισης  Άτλα. Στο πρώτο Ενωσιακό τουρνουά κάτω των 10 ετών που έγινε στο Άργος την Κυριακή 05/04/2015 δύο αθλητές του ομίλου μας που αποτελούσαν την ομάδα Άτλας 1 κατέλαβαν την πρώτη θέση. Ο λόγος για τους Μηναδάκη Μανώλη και  Ψαράκη Γιάννη. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα Άτλας 1,αντιμετώπισε στον πρώτο γύρο την ομάδα του Άργους (Ρήγας Α.Ο.Α.Α. 4) όπου και κέρδισε με 3-0, περνώντας έτσι στον δεύτερο γύρο με αντιμέτωπη την ομάδα της Πάτρας Α.Ο.Α Πατρών 2 όπου και  επιβλήθηκε με 3-0 σετ. Στον ημιτελικό του τουρνουά  η ομάδα των Ψαράκη-Μηναδάκη βρέθηκε αντιμέτωπη με την ομάδα Α.Ο.Α Πατρών 3 και μέτα από ένα δύσκολο παιχνίδι κατάφεραν να κερδίσουν (3-0) και να περάσουν στην τελική φάση της διοργάνωσης. Στον τελικό μετά από ένα δύσκολο και αμφίρροπο αγώνα η ομάδα του Άτλα Τρίπολης νίκησε την ομάδα από την Πάτρα (Α.Ο.Α.Πατρών 1) με τελικό σκορ 2-0.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η  ομάδα Άτλας 2 του ομίλου μας με τους Βεργόπουλο Κωνσταντίνο  και Βεργόπουλο Παναγιώτη , οι οποίοι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε επίσημο ματς, ενώ αίσθηση προκάλεσαν  και οι Μίταλας Γιώργος και Λαγογιάννης Χρήστος , δυο μικροί αλλά πολλά υποσχόμενοι  αθλητές που  μας έδωσαν ένα θετικό δείγμα για το τι να περιμένουμε στο μέλλον.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους και τις επιτυχίες τους  καθώς και για το αθλητικό ήθος που επέδειξαν στα γήπεδα.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.