Πρώτη προπόνηση με Χάβο ο Αστέρας (pics)

Πρώτη προπόνηση με Χάβο ο Αστέρας (pics)

Μάρτιος 01, 2016 - 21:13
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού, Μάκη Χάβου, στην αρχή της προετοιμασίας της ομάδας για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Δευτέρα (7/3, 19:30) στο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης''.

Η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης παρουσίασε τον προπονητή, Μάκη Χάβο, στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έκαναν την πρώτη τους γνωριμία με τον Έλληνα τεχνικό ξεκινώντας έτσι και επίσημα η εποχή Χάβου στην αρκαδική ομάδα.

Το προπονητικό πρόγραμμα άρχισε με ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού, ασκήσεις ευλυγισίας και συναρμογής και συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής μπάλας. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής.

Ο Νίκος Ιωαννίδης είχε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό, προπονήθηκε ατομικά και την Τετάρτη (02/03) θα μπει σε κανονικό ρυθμό.

Από κει και πέρα ο Ρίτσι Κιτόκο έχει υποστεί κάταγμα στα πλευρά, ο Τάσος Τσοκάνης βρίσκεται σε φάση επανένταξης ενώ ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος ξεκίνησε τρέξιμο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.