Πρώτη προπόνηση και αγιασμός για την Δόξα Μεγαλόπολης (pics)

Πρώτη προπόνηση και αγιασμός για την Δόξα Μεγαλόπολης (pics)

Αύγουστος 20, 2019 - 10:28
0 σχόλια

Την πρώτη της προπόνηση με την έναρξη της προετοιμασίας της και τον καθιερωμένο της αγιασμό πραγματοποίησε η Δόξα το απόγευμα της Δευτέρας 19 Αυγούστου στο Δημοτικό στάδιο Μεγαλόπολης.

Η Δόξα ξεκίνησε την προετοιμασίας πιάνοντας δουλειά ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στοχεύοντας στην δημιουργία ενός ικανού και ανταγωνιστικού συνόλου που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις της καινούριας ποδοσφαιρικής χρονιάς στο νομό μας.

Διοίκηση, προπονητικό επιτελείο, παλιοί αλλά και τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Πέταρ Βίγκνιεβιτς, Αντώνης Σβερκούνος, Κώστας Τσουμπλέκας) καθώς επίσης και ένας ξεχωριστός καλεσμένος που πάντα βρίσκεται κοντά στην ομάδα έδωσαν το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της Δόξας.

Ο λόγος για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Δόξας Κώστα Λάμπρου που βρίσκεται στην Μεγαλόπολη αυτές τις μέρες τιμών όντας με την παρουσία του την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας με την διοίκηση της Δόξας να τον ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Οι άνθρωποι της Δόξας αφού πρώτα πήραν την ευχή και την ευλογία για υγεία και επιτυχίες με το τέλος του αγιασμού πραγματοποιήθηκε και η πρώτη προπόνηση με τον Ηλία Κατσούλα να δίνει το σύνθημα για σκληρή δουλειά.

Η πρώτη προπονητική μέρα για τους κυανόλευκους περιελάβανε αρκετό τρέξιμο με ασκήσεις φυσικής κατάστασης καθώς επίσης και τα πρώτα παιχνίδια με μπάλα σε μικρό χώρο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.