«Πρώτη» Παναρκαδικού με όνειρα και φιλοδοξίες (pics,vid)

«Πρώτη» Παναρκαδικού με όνειρα και φιλοδοξίες (pics,vid)

Αύγουστος 13, 2018 - 19:54
0 σχόλια

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε ο Παναρκαδικός το απόγευμα της Δευτέρας 13 Αυγούστου στο γήπεδο του ξεκινώντας την προετοιμασία του ενόψει των υποχρεώσεων του για την νέα αγωνιστική σεζόν και το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Παλιοί και νέοι υπό τις οδηγίες του Αντώνη Μαυρέα που επέστρεψε στην Τρίπολη έπειτα από 4 χρόνια πάτησαν χορτάρι σε μια δύσκολη και ιδιαίτερα μεταβατική χρονιά για το τριφύλλι αλλά με την αισιοδοξία και την πίστη πως η ομάδα θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους της να ξεχειλίζει από όλους.

Στο πλευρό του ο Αντώνης Μαυρέας στον πράσινο πάγκο θα έχει τον Γιώργο Μανέλη ως προπονητή τερματοφυλάκων, τον Φώτη Σαββάκη που αναλαμβάνει καθήκοντα γυμναστή και τον Σπύρο Λαγό που θα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο ως βοηθός και υπεύθυνος στατιστικών της ομάδας.

Η πρώτη προπόνηση του τριφυλλιού περιλάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις και στην συνέχεια το πρώτο οικογενειακό διπλό χωρίς να ανέβει η ένταση και οι ρυθμοί κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες και όσο προχωράει η προετοιμασία.

Στις κάμερες των τοπικών ΜΜΕ μίλησαν  αρχικά ο νεαποκτηθείς κεντρικός αμυντικός Γιάννης Σεντεμέντες ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στην ιστορική ομάδα της Τρίπολης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος που παρέμεινε στο τριφύλλι τονίζοντας πως με πολύ δουλειά, επιμονή και υπομονή ο Παναρκαδικός θα μπορέσει να παραμείνει ανταγωνιστικός.

Δηλώσεις έκανε και ο νέος τεχνικός του Παναρκαδικού Αντώνης Μαυρέας ο οποίος ανέφερε πως θα γίνει προσπάθεια για την δημιουργία μιας ομάδας με έμπειρους και νέους ποδοσφαιριστές και δήλωσε έτοιμος για τις προκλήσεις της νέας χρονιάς που έρχονται για το τριφύλλι.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Ξεκίνησε προετοιμασία ο Παναρκαδικός


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.