Πρώτη Παγκόσμια προβολή ντοκιμαντέρ του Διεθνούς Φήμης Γλύπτη Αρκά Νίκου Φλώρου

Πρώτη Παγκόσμια προβολή ντοκιμαντέρ του Διεθνούς Φήμης Γλύπτη Αρκά Νίκου Φλώρου

Νοέμβριος 11, 2014 - 08:49
0 σχόλια

Την Τρίτη στις 11 Νοεμβρίου 2014 & ώρα 5.15 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση Τέχνης & Πολιτισμού στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της Τρίπολης. όπου για πρώτη φορά θα προβληθεί η 1η Παγκόσμια Προβολή του ντοκιμαντέρ  τέχνης του Διεθνούς Φήμης Γλύπτη Αρκά Νίκου Φλώρου.

Επίτιμος καλεσμένος της εκδήλωσης είναι ο Κινεζικό - Ελληνικός Σύνδεσμος Οικονομικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης , μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που ιδρύθηκε, με σκοπό να προωθήσει την Ελληνική εθνική εικόνα στην Κίνα με την διοργάνωση προγραμμάτων ανταλλαγής πολιτισμού μεταξύ των δύο χωρών. 

Ο Κινεζικό – Ελληνικός σύνδεσμος θα αποτελείτε από μέλη της Kινεζικής Ομοσπονδίας Λογοτεχνίας, του Συλλόγου Καλλιτεχνών της Κίνας, της Ακαδημίας Τεχνών του Πεκίνου, καθώς και δημοσιογράφους από πρακτορεία ειδήσεων και εθνικά μέσα ενημέρωσης της Κίνας  (συνημμένο αρχείο παρουσίασης των μελών της κινεζικής αποστολής).

Στην εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από ξεχωριστές προσωπικότητες  , καθηγητές πανεπιστημίου αλλά θα προβληθεί σε 1η Παγκόσμια παρουσίαση μέρος από το ντοκιμαντέρ Σουηδικής παραγωγής αφιερωμένο στην Μαρία Κάλλας, σε σκηνοθεσία του Μπάμπη Τσόκα , αλλά και 1η Παγκόσμια προβολή  του ντοκιμαντέρ – τέχνης όπου σκηνοθέτες είναι Ηλίας Διαμαντάκος και Ηλίας Καραζούλης.

Μια πολύ σημαντική βραδιά, με στόχο το ξεκίνημα μιας φιλίας για την προώθηση του Ελληνικού Πολιτισμού δια μέσου του  Διεθνούς Φήμης Γλύπτη Αρκά Νίκου Φλώρου.

Σημαντικός υποστηρικτής αυτής της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Τρίπολης.

Θα ήτανε ιδιαίτερη τιμή η παρουσία σας στην εκδήλωση αυτή.

 

Με τιμή

Νίκος Φλώρος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.