Πρώτη νίκη για το Κορακοβούνι

Πρώτη νίκη για το Κορακοβούνι

Δεκέμβριος 19, 2022 - 10:25
0 σχόλια

Χρειάστηκαν εννέα αγωνιστικές για να πανηγυρίσει το Κορακοβούνι την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας και μάλιστα ανεβαίνοντας στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα και για πρώτη φορά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι κοκκινόμαυροι επικράτησαν με 2-0 του Απόλλωνα Τυρού κρατώντας μάλιστα για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν καθαρή την εστία τους γεγονός που έχει την δική του αξία μιας και μιλάμε για την χειρότερη άμυνα της Α’ Αρκαδίας με 37 γκολ παθητικό.

Αυτή λοιπόν ήταν χωρίς αμφιβολία μια νίκη ουσίας και ψυχολογίας κόντρα σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με το Κορακοβούνι να ανεβάζει την αυτοπεποίθηση του πηγαίνοντας στην διακοπή με ηρεμία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Όπως έχουμε τονίσει και πάλι το Κορακοβούνι ξέρει να παλεύει και θα το κάνει αυτό μέχρι  τέλους ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα θα κινηθεί και για την ενίσχυση του ρόστερ της στην μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.