Πρωταθλητής στα play off από τη σεζόν 2019-2020 στην Super League

Πρωταθλητής στα play off από τη σεζόν 2019-2020 στην Super League

Ιούλιος 08, 2018 - 17:34
0 σχόλια

Μέσω αγώνων διαδικασίας play off μεταξύ των έξι πρώτων ομάδων θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής της μεθεπόμενης σεζόν στην Super League «κουβαλώντας» οι ομάδες τους βαθμούς τους από την κανονική διάρκεια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας ''Live Sport'' από τη σεζόν 2019-2020 το πρωτάθλημα της Super League θα ξεκινήσει με 14 ομάδες και μετά το τέλος των 26 αγωνιστικών θα υπάρξουν αγώνες play off και play out.

Οι πρώτες έξι ομάδες της βαθμολογίας όπου και λάμβάνουν μέρος στην διαδικασία, θα «κουβαλούν» τους βαθμούς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και θα διεκδικήσουν τον τίτλο και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια σε  μίνι πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών.

Όσο για τη μάχη της παραμονής η 14η ομάδα (και τελευταία της βαθμολογίας) θα υποβιβάζεται απευθείας και σε εκ' νέου μίνι πρωτάθλημα που θα μπαίνουν τέσσερις ή έξι ομάδες πάνω από αυτή, δίνοντας τους αγώνες των play out χωρίς ωστόσο εδώ να γίνεται αναφορά αν «κουβαλούν» τους βαθμούς τους από την κανονική διάρκεια.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.