Προτάσεις και συμφωνία για τη χρήση των χώρων του Δημοτικού Σχολείου Μελιγούς

Προτάσεις και συμφωνία για τη χρήση των χώρων του Δημοτικού Σχολείου Μελιγούς

Νοέμβριος 26, 2015 - 14:30
0 σχόλια

Aπό το astrosnews

Συνάντηση που συζήτησε ξανά τις χρήσεις του Δημοτικού Σχολείου της Μελιγούς πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της τοπικής κοινότητας. Στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου το παρών έδωσαν επίσης ο Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς, οι πρόεδροι των συλλόγων του χωριού (Πολιτιστικού, Φίλων Ορεινής Μελιγούς και Ερμή), ενώ το λόγο πήρε και ο δ/σ κ. Ι. Γιοβάς.

Μετά από συζήτηση συμφωνήθηκε ομόφωνα η πρόταση του Δημάρχου να στεγαστούν στον πάνω όροφο  η Φιλαρμονική, το Ωδείο, η ΔΕΚΕΔΗΒΚ ,να παραχωρηθεί μια αίθουσα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελιγούς και στο ισόγειο να παραχωρηθεί μια αίθουσα στο Σύλλογο Φίλων Ορεινής Μελιγούς. Επίσης η αίθουσα εκδηλώσεων θα παραχωρείται σε κάθε ενδιαφερόμενο για εκδηλώσεις με προτεραιότητα στους συλλόγους της Μελιγούς.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ακούστηκαν κάποιες επιφυλάξεις και αντιρρήσεις οι οποίες είχαν να κάνουν και με τι θα γίνει τελικά με το σχολείο και το καθεστώς αναστολής ή παύσης, αλλά και να ζητηθεί η γνώμη του χοροδιδάσκαλου του Πολιτιστικού για το αν ο χώρος τπου παραχωρείται είναι ικανός. Τέλος, προτάθηκε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Ορεινής Μελιγούς η δημιουργία βιβλιοθήκης στο ισόγειο.

Η τελική συμφωνία μπορεί να πει κανείς ότι έχει κατά κάποιο τρόπο προσωρινό χαρακτήρα αφού με την οριστικοποίηση του καθεστώτος που θα ισχύσει για τοι σχολείο (αναστολή ή παύση) θα αποφασιστούν συνολικά οι χρήσεις των χώρων.
Αυτό που ακούστηκε πάντως, σε όλους τους τόνους, από τους ανθρώπους του συμβουλίου και των συλλόγων είναι πως ότι προτείνουν έχει γνώμονα το καλό του χωριού και του τόπου, ενώ κάλεσαν και στον Δήμαρχο με τις απαραίτητες ενέργειες στο θέμα να δώσει πνοή στη ζωή του χωριού.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.