Πρόσληψη για τις παιδικές κατασκηνώσεις στο ΔΣ Τρίπολης

Πρόσληψη για τις παιδικές κατασκηνώσεις στο ΔΣ Τρίπολης

Απρίλιος 09, 2015 - 18:43
0 σχόλια

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης την 15η Απριλίου 2015 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 15.30 και σας καλεί  να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:  

1. Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε.Μαντινείας».

2. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου: «Ανακατασκευή υφιστάμενων αργολιθοδομών στην Τ.Κ. Βαλτετσίου Δήμου Τρίπολης». 

3. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου: «Συντήρηση – Επισκευή στέγης 6ου Δημοτικού Σχολείου».

4. Αποστολή της 39/2015 απόφασης του Διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ με θέμα «Έγκριση απολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης οικονομικού έτους 2013».

5. Αποδοχή χρηματοδότης για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων. 

6. Πρόσληψη προσωπικού για τις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης. 

7. Συμμετοχή του Δήμου Τρίπολης στη φιλοξενία προσκεκλημένων στην εκδήλωση – αφιέρωμα στον Εθνομάρτυρα Ευαγόρα Ελληνική Παλληκαρίδη στις 29/4/2015, σε συνεργασία με το 4ο Γενικό Λύκειο Τρίπολης και το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης. 

8. Διοργάνωση εκδηλώσεων στην Τοπική Κοινότητα Χρυσοβιτσίου Δ.Ε.Φαλάνθου  στις 26 Απριλίου 2015.

9. Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση – Πραγματοποίηση εκδήλωσης εορτασμού του Πολιούχου Αγ. Νεομ. Δημητρίου στις 25-26/4/2015 στην Τ.Κ. Μερκοβουνίου Δήμου Τρίπολης. 

10. Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση – Πραγματοποίηση μουσικής εκδήλωσης στον Ι.Ν. Αγ. Τρύφωνα στις 18/4/2015 σε συνεργασία με τη χορωδία Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως και τη χορωδία του Ι.Ν.Αγ.Τρύφωνα. 

11. Διαγραφές βεβαιωμένων οφειλών από τέλη ύδρευσης.

12. Aκύρωση της με αριθμ. 150/2015 και της ορθής επανάληψης αυτής και έκδοση νέας απόφασης με θέμα «Έγκριση μίσθωσης γεωτεμαχίου από το Δήμο Τρίπολης για προσωρινή εναπόθεση και μεταφόρτωση ΑΣΑ (Αστικά Στερεά Απόβλητα)». 

13. Έγκριση και παραλαβή της μελέτης : «Μελέτη οριοθέτησης ρέματος Μπέλμπερη Μαντινείας».  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ]ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ    
ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.