Πρόσληψη 24 ατόμων για πυροπροστασία στην Τρίπολη

Πρόσληψη 24 ατόμων για πυροπροστασία στην Τρίπολη

Μάιος 11, 2016 - 09:23
0 σχόλια

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης σε συνεδρίασή του την Τρίτη 10 Μαΐου κλήθηκε να αποφασίσει για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού για την κάλυψη αναγκών πυροπροστασίας.

Όπως αναφέρεται στην εισήγηση, πρόκειται για την πρόσληψη 24 ατόμων οι οποίοι και θα απασχοληθούν από τις 20 Ιουνίου έως και τις 19 Σεπτεμβρίου με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την πρόσληψη 15 φυλάκων κατηγορίας Υ και 8 οδηγών κατηγορίας ΔΕ με άδεια οδήγησης Γ' κατηγορίας. 
Σε περίπτωση μη υποβολής ικανού αριθμού αιτημάτων, οι κενές θέσεις θα καλυφθούν από φυλακές κατηγορίες ΥΕ κατόχους αδείας οδήγησης τουλάχιστον Β΄ κατηγορίας.

Τέλος, θα γίνει πρόσληψη ενός χειριστή μηχανήματος έργου ειδικότητας 4 (4.8) Γ κατηγορίας τάξης ή φόρτωσης εκσκαφέα.

Η πληρωμή του πιο πάνω προσωπικού θα βαρύνει τις εγγεγραμμένες πιστώσεις του προϋπολογισμού του Δήμου 2016 που θα βρεθούν από 3 διαφορετικές ΚΑΕ και θα είναι 78.900,00 + 20.000 ΕΥΡΩ + 3.500,00 ΕΥΡΩ.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.