Προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων στη ΔΕΥΑΤ

Προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων στη ΔΕΥΑΤ

Αύγουστος 20, 2015 - 09:25
0 σχόλια

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΤ σε τακτική συνεδρίαση την Παρασκευή 7 Αυγούστου με τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ κ. Καρώνη Γεώργιο να αναφέρει ότι ενόψει του επερχόμενου φθινοπώρου, η υπηρεσία πρέπει να προβεί σε καθαρισμό των ρεμάτων για αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων των περιοχών ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή απορροή των υδάτων.

Επίσης απαραίτητο είναι και ο έγκαιρος καθαρισμός των σχαρών όμβριων υδάτων στην πόλη της Τρίπολης και των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Τρίπολης για να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα εντός των ανωτέρω αστικών περιοχών.

Για να είναι δυνατή η εκτέλεση αυτών των εργασιών, το υπάρχον προσωπικό δεν επαρκεί, γιατί αντιμετωπίζει καθημερινά βλάβες στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης, κυρίως στα τοπικά διαμερίσματα, όπου το δίκτυο είναι παλιό και υπάρχουν αρκετά και σοβαρά προβλήματα διαρροών που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης

Έτσι κρίνεται αναγκαία η πρόσληψη προσωπικού Δείτε ΕΔΩ

Δύο (2) εργατών ΥΕ και ενός (1) χειριστή τσάπας εκσκαφέα ΔΕ, όπως ορίζεται στον Ν. 2190/94 και ισχύει μετά τις τροποποιήσεις του, για την αντιμετώπιση πρόσκαιρων αναγκών, σύμφωνα με όσα αναπτύχθηκαν στην εισήγηση, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας από 1-9-2015 έως 31-10-2015, επειδή δεν είναι δυνατή η εκτέλεση των εργασιών από το μόνιμο προσωπικό της επιχείρησης.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.