Προσφορές ομορφιάς από το Azalea Spa

Προσφορές ομορφιάς από το Azalea Spa

Μάιος 10, 2017 - 11:08
0 σχόλια

Το Azalea Spa σάς κλείνει ραντεβού με την ομορφιά. Με μοναδικές προσφορές στις προσφερόμενες θεραπείες του,  το κέντρο ομορφιάς στο κέντρο της Τρίπολης προκαλεί και σας προσκαλεί να καλωσορίσετε το καλοκαίρι με αυτοπεποίθηση, έχοντας απολαύσει τις αποτελεσματικές θεραπείες του σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ελάτε στον πεζόδρομο της Δεληγιάννη στην Τρίπολη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας κατατοπίσει.

RF

Πρόκειται για μια σύγχρονη μέθοδο με ραδιοσυχνότητες, που στοχεύει αποκλειστικά και μόνο στην αντιμετώπιση της επιδερμικής χαλάρωσης. Η θερμότητα που παράγεται σπάει τους ιστούς, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να δημιουργήσει νέα ελαστίνη και κολλαγόνο.

10 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ: 280 €

CAVITATION

Η θεραπεία στοχευμένων υπερήχων είναι μια μέθοδος που απευθύνεται σε περιπτώσεις επίμονης κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους. Η εκπομπή υπερήχων αναγκάζει τα λιποκύτταρα να απελευθερώσουν περιεχόμενο στην κυκλοφορία ή δημιουργεί και ρήξη στην κυτταρική τους μεμβράνη και συνεπώς καταστροφή τους. Το αποτέλεσμα είναι λιπογλυπτική και εξομάλυνμση της κυτταρίτιδας στην υπό θεραπεία περιοχή.

10 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ: 280€


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.