Προς παράταση η υπαγωγή στον Νόμο Κατσέλη

Προς παράταση η υπαγωγή στον Νόμο Κατσέλη

Φεβρουάριος 05, 2016 - 10:44
0 σχόλια

Το υπουργείο Οικονομίας σχεδιάζει να δώσει παράταση στους δανειολήπτες που δεν έχουν προλάβει να επικαιροποιήσουν και να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για υπαγωγή στον νόμο Κατσέλη, καθώς οι τράπεζες καθυστερούν να εκδώσουν τα αναγκαία πιστοποιητικά.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», αυτό ανέφερε κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομίας μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τους θεσμούς το απόγευμα της Πέμπτης, κατά την οποία συζητήθηκαν «θέματα ανταγωνισμού και κλειστών επαγγελμάτων».

Το υπουργείο Οικονομίας έκανε προ ημερών και ειδική σύσταση για το θέμα στις τράπεζες, απειλώντας με πρόστιμα, καθώς στα μέσα Φεβρουαρίου 2016 λήγει η σχετική προθεσμία.

Η ρύθμιση του ζητήματος θα γίνει με Υπουργική Απόφαση, τις επόμενες ημέρες, διότι ήδη δύο τράπεζες έχουν ενημερώσει το υπουργείο ότι αδυνατούν να ικανοποιήσουν εγκαίρως τα αιτήματα που τους έχουν τεθεί από του πελάτες τους.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.