Προς ανάπλαση η κεντρική πλατεία Ριζών

Προς ανάπλαση η κεντρική πλατεία Ριζών

Νοέμβριος 14, 2017 - 11:03
0 σχόλια

Με σκοπό την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση κεντρικής πλατείας και λοιπών κοινόχρηστων χώρων στην Τ.Κ. Ριζών» η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης ενέκρινε ομόφωνα την εκ νέου αποδοχή δωρεάν παραχώρησης προς χρήση, στον Δήμο Τρίπολης, του προαυλίου χώρου του περιβάλλοντος τον ΙΝ Αγίου Αθανασίου στην Τ.Κ. Ριζών.

Σε συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή στις 9 Νοεμβρίου αποφάσισε την αποδοχή της δωρεάν παραχώρησης προς χρήση στον Δήμο Τρίπολης, για είκοσι (20) έτη, χώρου επιφάνειας 2.971,59 τ.μ., κυριότητος, νομής και κατοχής του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Ριζών, ο οποίος είναι τμήμα του περιβάλλοντος χώρου του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Ριζών Τεγέας, με σκοπό την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση κεντρικής πλατείας και λοιπών κοινόχρηστων χώρων στην Τ.Κ. Ριζών».

Να αναφέρουμε ότι η ανάπλαση του χώρου είναι επιτακτική καθώς η εικόνα που παρουσιάζει μέρος του χώρου πλησίον της εκκλησίας χρήζει άμεσης επισκευής. Σε αρκετά σημεία, το τσιμέντο και οι πλάκες έχουν καταστραφεί από τα χρόνια.

Ο Δήμος Τρίπολης ύστερα από αυτή την απόφαση θα πρέπει να προχωρήσει σε επισκευή της πλατείας και των λοιπών κοινόχρηστων χώρων, όπως η άνωθεν απόφαση αναφέρει, καθώς η πλατεία του χωριού είναι το κέντρο συνάντησης και δράσεων των κατοίκων και των πολιτιστικών συλλόγων.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.