Πρόκριση, θέαμα και Στανισάβλιεβιτς

Πρόκριση, θέαμα και Στανισάβλιεβιτς

Ιανουάριος 13, 2016 - 19:05
0 σχόλια

Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα 3-0

Ο Αστέρας Τρίπολης μετά το 0-3 κόντρα στη Λάρισα στο AEL FC Arena φιλοδώρησε με άλλα τρία τέρματα τους βυσσινή στον επαναληπτικό του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σφραγίζοντας με τον πιο επιβλητικό τρόπο την πρόκρισή του στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τα μεγάλα κέρδη για την αρκαδική ομάδα ήταν ο νεοαποκτηθείς Αλεξάντερ Στανισάβλιβιτς που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και μάλιστα πέτυχε το πρώτο τέρμα με την κιτρινομπλέ φανέλα, κάνοντας έτσι ιδανικό ντεμπούτο, η αγωνιστική επάνοδος του Μάσα που συνοδεύτηκε με γκολ, η διάθεση αλλά και το πάθος που υπήρχε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το δεύτερο γκολ του Αστέρα σημείωσε ο Χαμντανί.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Λάρισα να έχει την πρώτη ευκαιρία με στο 6’, όταν ο Κρητικός έκανε το σουτ έξω από την περιοχή ο Θεοδωρόπουλος δεν μπόρεσε να μπλοκάρει και παραχώρησε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα ήταν σειρά του Αστέρα να απειλήσει με τον Παπαδόπουλο που κατέβασε ωραία την μπάλα στο ύψος της περιοχής όμως το πλασέ που επιχείρησε έφυγε άουτ. Στο 13’ ο νεαποκτηθείς Αλεξάντερ Στανισάβλιεβιτς άνοιξε λογαριασμό με την κιτρινομπλέ φανέλα. Ο Σέρβος με εξαιρετικό τρόπο απέφυγε τον Κοντοχρήστο και με άψογο τελείωμα μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 29’ η αρκαδική ομάδα διπλασίασε τα τέρματα της, όταν ο Μούκαμ βρήκε πολύ χώρο μπήκε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα από αριστερά, με τον Χαμντανί να πλασάρει στην κίνηση για το 2-0 που ήταν και το σκορ που πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Αστέρας με το υπέρ του 2-0 κλήθηκε να διαχειριστεί το παιχνίδι κάτι που έκανε με τον πιο υποδειγματικό τρόπο, κάνοντας παράλληλα και συντήρηση δυνάμεων ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής (17/1, 17:15) με την Καλλονή για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Στο 56΄  το ωραίο σουτ του Παπαδόπουλου λίγο έξω από την περιοχή πέρασε χιλιοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καβουσάκη και στο 65' το σουτ του  Μούκαμ στην κίνηση έφυγε λίγο άουτ. Στο 80' ο Μάσα εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από αριστερά ο Καβουσάκης όμως απέκρουσε και παραχώρησε κόρνερ με τον Αργεντινό 5' λεπτά μετά να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν  βγήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ κατέβασε ωραία την μπάλα και με ωραίο ψηλοκρεμαστό έγραψε το τελικό 3-0.

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Γκολ: 13' Στανισάβλιεβιτς, 28' Χαμντανί, 85' Μάσα 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Κιτόκο, Αλόκο, Ζησόπουλος, Γιαννούλης (78' Παντελιάδης), Χαμντανί, Τορμένα, Στανισάβλιεβιτς (57' Μάσα), Μούκαμ, Τσοκάνης, Παπαδόπουλος (70' Γκρόσιος). 

ΑΕΛ (Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (61' Χάμος), Κρητικός, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος (61' Χοτζάλι), Ροβίθης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.