Προχωράει η κατασκευή του κόμβου στην Πλάκα Λεωνιδίου (pics)

Προχωράει η κατασκευή του κόμβου στην Πλάκα Λεωνιδίου (pics)

Μάρτιος 29, 2017 - 09:49
0 σχόλια

Προχωρούν οι εργασίες για την κατασκευή κυκλικού κόμβου στην είσοδο του λιμανιού της Πλάκας Λεωνιδίου, με παράλληλη βελτίωση του οδικού ηλεκτροφωτισμού της περιοχής, οδική σήμανση ασφαλείας, τις απαραίτητες διαγραμμίσεις και τη σήμανση του οδοστρώματος.

Ήδη έχει γίνει η διαπλάτυνση της εξόδου από τον κόμβο προς το λιμάνι της Πλάκας ώστε να επιτευχθεί το απαιτούμενο πλάτος διπλής κυκλοφορίας οχημάτων προς όλες τις κατευθύνσεις και έχει τοποθετηθεί ο νέος φωτισμός, ενώ στην υποβαθμισμένη υφιστάμενη οδό με κατεύθυνση προς Λεωνίδιο θα γίνει επίστρωση λίθινων φωτοκαταλυτικών κυβόλιθων.


Τέλος, για την εξασφάλιση της ασφαλούς κίνησης των κατοίκων και της απρόσκοπτης πρόσβασης στις παρακείμενες ιδιοκτησίες, θα κατασκευαστούν πεζοδρόμια με επίστρωση λίθινων πλακών, καθώς και όλες οι απαιτούμενες κατασκευές (σκάλες, ράμπες, στηθαία και προστατευτικά κιγκλιδώματα).

Από το leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.