To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (7/12 - 13/12)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (7/12 - 13/12)

Δεκέμβριος 06, 2017 - 19:02
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2017 - 2018 που ξεκινά από την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ 2 (Μεταγλ.)

Ο Πάντινγκτον, ο πιο αγαπημένος αρκούδος στον κόσμο, επιστρέφει σε μία ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση ταινία. Ο Πάντινγκτον ζει πλέον ευτυχισμένος με την καινούρια του οικογένεια, τους Μπράουν, στο Ουίνζντορ Γκάρντενς. Κι ενώ ψάχνει να βρει το τέλειο δώρο για την θεία του τη Λούση, που κλείνει τα 100 της χρόνια, ο Πάντινγκτον εντοπίζει ένα μοναδικό pop-up βιβλίο στην αντικερί του κ. Γκρούμπεν. Όταν όμως το βιβλίο εξαφανίζεται, ο Πάντινγκτον και οι Μπράουν ξεκινάνε ένα απίστευτο περιπετειώδες ταξίδι προκειμένου να λύσουν το μυστήριο.

Σκηνοθεσία: ΠΟΛ ΚΙΝΓΚ
Με τις φωνές των: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΧΡΥΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΜΑΥΡΙΑΣ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΠΑΙΔΙΚΗ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ. : 17:30

 

ΝΑΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (Μεταγλ.)

Η Κλόε και η μητέρα της θα μετακομίσουν... ξανά! Αυτή τη φορά θα νοικιάσουν ένα παμπάλαιο ετοιμόρροπο σπίτι το οποίο έχει μείνει ακατοίκητο για χρόνια. Η Κλόε θα παρατηρήσει ότι το σπίτι είναι γεμάτο με διακοσμητικούς νάνους κήπου. Μια μέρα, καθώς είναι μόνη στο σπίτι, θα ανακαλύψει ότι οι νάνοι δεν είναι απλά στολίδια αλλά είναι ζωναντοί! Εδώ και χρόνια, οι νάνοι αυτοί προστατεύουν τον κόσμο από τα τρομερά Τρογκς τα οποία έρχονται στον κόσμο μας, από μια άλλη διάσταση, μέσω μιας πύλης που βρίσκεται μέσα στο σπίτι! Η Κλόε μαζί με τον Λίαμ, τον γείτονα της, και τους νάνους θα πρέπει να πολεμήσουν τα Τρογκς για να υπερασπιστούν το σπίτι και τον κόσμο όλο!

Σκηνοθεσία: ΠΙΤΕΡ ΛΕΠΕΝΙΟΤΗΣ, ΣΕΛΙ ΣΕΝΟΪ
Με τις φωνές των: ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ. : 17:20

 

 Η ΤΑΙΝΙΑ LEGO NINJAGO (Μεταγλ.)

Το Ninjago είναι μια μικρή πόλη η οποία δέχεται συχνά επίθεση από τον σατανικό πολέμαρχο Γκάρμαντον. Ο Γκάρμαντον έχει έναν γιο, τον Λόιντ τον οποίο μισεί η πόλη λόγω του πατέρα του. Κανείς δεν γνωρίζει όμως ότι ο Λόιντ μαζί με τους φίλους του, τον Κάι, τον Ζέιν, τον Τζέι, την Νία και τον Κόουλ αλλά και τον δάσκαλο τους τον Master Γου είναι στην πραγματικότητα η ομάδα Ninja που προστατεύει την πόλη από τις δυνάμεις του Γκάρμπαντον!

Σκηνοθεσία: ΤΣΑΡΛΙ ΜΠΙΝ
Με τις φωνές των: ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: Κινούμενα Σχέδια

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ. : 17:40

 

Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ

Η σύγχρονη ιστορία εξελίσσεται σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της Κρήτης. Η - προσφάτως - χήρα Θεώνη Κανελοπιπεράκη, μένει στον χρεοκοπημένο ξενώνα της στην Κρήτη και προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα χρέη, που της άφησε ο μακαρίτης. Τα δωμάτια όμως δεν ενοικιάζονται ιδιαίτερα εύκολα. Έτσι, μαζί με την ανιψιά της, την Λουκία, σκαρφίζονται ένα τέχνασμα, και διαδίδουν πως στην πανσιόν ο μακαρίτης έχει κρύψει ένα θησαυρό. Πολύ γρήγορα η πανσιόν γεμίζει από θησαυροθήρες που με διάφορες δικαιολογίες ζητούν να νοικιάσουν ένα δωμάτιο. Ανάμεσά τους, ο Νεόκοπος Χαιρετάκης, επί σαρανταετία ερωτευμένος με την Θεώνη, που λόγω μιας παλιάς βεντέτας δεν μπορεί να τον εξωτερικεύσει, και ο Στέλιος Προυσαλάκης, ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ και ιδιαίτερα ζηλιάρης, με την Ιταλίδα γυναίκα του. Όλη η περιοχή είναι υπό τον έλεγχο του Μητσάκου Παρασχάκη, τοκογλύφου και μαφιόζου, που θέλει να «βάλει χέρι» στον ξενώνα της Θεώνης και να χτίσει στη θέση του πεντάστερο resort. Υπολογίζει όμως χωρίς την ξενοδόχο. Ο αγώνας δρόμου για την ανεύρεση του θησαυρού ξεκινά, φέρνοντας στην επιφάνεια διάφορα κωμικοτραγικά και αισθηματικά γεγονότα που θα φέρουν τα πάνω-κάτω στην μικρή κοινότητα της περιοχής.

Σκηνοθεσία: ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ
Πρωταγωνιστούν: ΦΑΙΗ ΞΥΛΑ, ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΙΚΑΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ , ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΟΥΜΑΚΗΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΜΟΥΤΙΔΟΥ, ΜΑΓΔΑ ΠΕΝΣΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ, ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚΑΣ 
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΚΩΜΩΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ. / Τριτ. / Τετ. : 20:00 & 22:00

 

WONDER WHEEL
 
Το «Wonder Wheel» αφηγείται τις ιστορίες τεσσάρων ανθρώπων που διασταυρώνονται τη δεκαετία του ‘50 εν μέσω της φρενίτιδας και του χάους, στο εμβληματικό, θεματικό πάρκο του Κόνι Άιλαντ, στη Νέα Υόρκη.  Η Τζίνι είναι μία μελαγχολική, συναισθηματικά ασταθής, πρώην ηθοποιός, που πλέον εργάζεται ως σερβιτόρα σε ένα εστιατόριο θαλασσινών. Ο Χάμπτι είναι ο άξεστος χειριστής του Καρουζέλ του πάρκου και σύζυγος της Τζίνι. Ο Μίκι, είναι ένας όμορφος, νεαρός ναυαγοσώστης, που ονειρεύεται να γίνει θεατρικός συγγραφέας και ενσαρκώνει όλες τις χαμένες ελπίδες, και η Καρολίνα είναι η αποξενωμένη κόρη του Χάμπτι, η οποία κρύβεται από τους γκάνγκστερ, στο σπίτι του πατέρα της. 

Σκηνοθεσία: ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ
Πρωταγωνιστούν: ΚΕΪΤ ΓΟΥΙΝΣΛΕΤ, ΤΖΑΣΤΙΣ ΤΙΜΠΕΡΛΕΪΚ, ΤΖΟΥΝΟ ΤΕΜΠΛ, ΤΖΕΪΜΣ ΜΠΕΛΟΥΣΙ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ. / Τριτ. / Τετ. : 19:50 & 22:10

 

Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΟΥ VINCENT

Ο Αρμάν Ρουλέν, γιος ταχυδρόμου, αναζητά τον Τεό, αδερφό του διάσημου ζωγράφου Βίνσεντ Βαν Γκογκ. Έχει στα χέρια του την τελευταία επιστολή που έγραψε ο Βίνσεντ, πριν αυτοκτονήσει. Όταν ανακαλύπτει ότι ο Τεό έχει πεθάνει, προσπαθεί να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για την εκπληκτική, παθιασμένη ζωή του Βίνσεντ και να ανακαλύψει την αλήθεια για τον μυστηριώδη θάνατό του. Το “Loving Vincent” αποτελεί την πρώτη κινηματογραφική ταινία που έχει ζωγραφιστεί εξολοκληρου στο χέρι! Στα τρία studio σε Πολωνία και Ελλάδα, 125 επαγγελματίες ζωγράφοι από όλο τον κόσμο ζωγράφισαν στο χέρι κάθε ένα από τα 65.000 καρέ της ταινίας σαν ελαιογραφία στο στυλ των πινάκων του χαρισματικού Βαν Γκογκ!

- Βραβείο Κοινού - Διεθνές Φεστιβάλ Κιν/φου Ταινιών Animation του Ανσί, 2017
- Καλύτερο Τρέιλερ Animation, Καλύτερα Γραφικά σε Τρέιλερ - Βραβεία Χρυσό Τρέιλερ, 2017
- Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Animation - Διεθνές Φεστιβάλ Κιν/φου της Σανγκάης, 2017
- Βραβείο Κοινού – Φεστιβάλ Κιν/φου Ostend, Βέλγιο, 2017

Σκηνοθεσία: ΝΤΟΡΟΤΑ ΚΟΜΠΙΕΛΑ, ΧΙΟΥ ΓΟΥΕΛΤΣΜΑΝ 
Πρωταγωνιστούν: ΝΤΑΓΚΛΑΣ ΜΠΟΥΘ, ΣΙΡΣΑ ΡΟΝΑΝ, ΡΟΜΠΙΝ ΧΟΝΤΖΕΣ, ΧΟΛΙ ΕΡΛ, ΖΕΡΟΜ ΦΛΙΝ, ΤΖΕΪΜΣ ΓΚΡΙΝ 
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ / ANIMATION

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ. / Τριτ. / Τετ. : 21:50 

 

ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Η νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, στοχεύει να αναδείξει την συναρπαστική προσωπικότητα του Νίκου Καζαντζάκη, καθώς και το μαγευτικό τοπίο της Ελλάδας μέσα στο οποίο διαμορφώθηκε. Ο μεγάλος Κρητικός συγγραφέας έλεγε ότι η ζωή του ορίζεται από τα ταξίδια του και τα όνειρα του. Αυτό ακριβώς επιχειρεί ο σκηνοθέτης να πετύχει με την ταινία που είναι βασισμένη στο «Αναφορά στον Γκρέκο». Παρουσιάζει τα ταξίδια του στη Γερμανία, την Αυστρία, τη Ρωσία, τη Γαλλία και ο όρος Σινά και μέσα από αυτές τις εμπειρίες αναδεικνύει τις φιλοσοφικές και μεταφυσικές αναζητήσεις του Καζαντζάκη!

Σκηνοθεσία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ
Πρωταγωνιστούν: ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΗΝΑΙΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΜΠΑΞΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΛΑ, ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΔΩΝΗΣ, ΑΜΑΛΙΑ ΑΡΣΕΝΗ, ΓΙΟΥΛΙΚΑ ΣΚΑΦΙΔΑ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ. / Τριτ. / Τετ. : 19:20

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις: 12:00

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.