To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (7/11 - 13/11)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (7/11 - 13/11)

Νοέμβριος 05, 2019 - 21:00
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν  2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΛΙ (Μεταγλ.)

Ένα χωριατόπαιδο, η πιστή του γίδα, ένας άπληστος για εξουσία σουλτάνος, δύο πεινασμένοι αλιγάτορες, ένας αδίστακτος κακοποιός, ένα κορίτσι της πόλης, ένας αφηρημένος πωλητής χαλιών - και, φυσικά, ένα ιπτάμενο χαλί – έχουν το ρόλο τους στις περιπέτειες του Χότζα. Είναι οι Χίλιες και Μία Νύχτες στη ζωή ενός χωρικού, ο οποίος κόντρα σ τις πιθανότητες, καταφέρνει να ταξιδέψει στον κόσμο, να νικήσει τους εχθρούς του, να ξεπεράσει τον φόβο του και τελικά να επιστρέψει στο σπίτι με ένα απροσδόκητο δώρο.

Σκηνοθεσία: ΚΑΡΣΤΕΝ ΚΙΛΡΙΧ
Με τις φωνές των: ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΚΑΛΚΩΤΟΥ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΜΕΡΟΣ, ΡΙΑ ΑΠΕΡΓΗ, ΣΟΦΙΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
Διάρκεια: 1:20
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ. :  17:40 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1
 

ΓΕΤΙ: Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ (Μεταγλ.)

To "Γέτι ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων" θα ταξιδεύσει το κοινό σε μια επική περιπέτεια, από τους δρόμους της Σαγκάη μέχρι τις φανταστικές χιονισμένες κορυφές των Ιμαλαΐων! Όταν η έφηβη Γι συναντάει ένα νεαρό Γέτι στην ταράτσα του διαμερίσματός της στην Σαγκάη, μια φιλία ξεκινάει και μαζί με τους ατίθασους και άτακτους φίλους της Τζιν και Πενγκ, του δίνουν το όνομα «Έβερεστ» και ξεκινάνε μαζί του ένα μαγευτικό ταξίδι σε αναζήτηση της οικογένειάς του, στο πιο ψηλό σημείο της Γης. Προκειμένου η ομάδα των τριών φίλων να καταφέρει να φτάσει στο σπίτι του Γέτι, πρέπει να καταφέρει να ξεφύγει από τον Μπέρνις, έναν εύπορο άντρα που θέλει να αιχμαλωτίσει το Γέτι, αλλά και από την επιστήμονα ζωολόγο Ζάρα.

Σκηνοθεσία: ΤΖΙΛ ΚΑΛΤΟΝ
Πρωταγωνιστούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ, ΙΑΝ ΣΤΡΑΤΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος:  ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ. : 17:10– ΑΙΘΟΥΣΑ 2
 

ΔΟΚΤΩΡ ΥΠΝΟΣ

Ο Νταν Τόρανς εξακολουθεί να υποφέρει από το ψυχολογικό τραύμα που υπέστη ως παιδί στο ξενοδοχείο Overlook. Προσπαθεί να βρει την εσωτερική του ηρεμία, μέχρι που συναντά την Άμπρα, μία θαρραλέα νεαρή κοπέλα που διαθέτει, όπως κι αυτός, το υπερφυσικό χάρισμα γνωστό ως "λάμψη". Η Άμπρα ζητά απελπισμένα τη βοήθειά του προκειμένου να πολεμήσει την ανελέητη Ρόουζ, αρχηγό μιας συμμορίας δαιμόνιων δολοφόνων, που αναζητούν ανθρώπους προικισμένους με υπερφυσικές ιδιότητες, προκειμένου να «καταναλώσουν» την αύρα τους και να γίνουν αθάνατοι. Δημιουργώντας μια απρόσμενη συμμαχία, ο Νταν και η Άμπρα ξεκινούν έναν αγώνα ζωής και θανάτου εναντίον της Ρόουζ. Η αθωότητα και το χάρισμα της Άμπρα κάνουν τον Νταν να χρησιμοποιήσει, για πρώτη φορά, τις δικές του δυνάμεις, ν’ αντιμετωπίσει τους φόβους του, που θα φέρουν στην επιφάνεια φαντάσματα του παρελθόντος.

Σκηνοθεσία: ΜΑΪΚ ΦΛΑΝΑΓΚΑΝ
Πρωταγωνιστούν: ΚΛΙΦ ΚΕΡΤΙΣ, ΡΕΜΠΕΚΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ , ΓΙΟΥΑΝ ΜακΓΚΡΕΓΚΟΡ , ΚΑΪΛΙ ΚΑΡΑΝ
Διάρκεια: 2:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΘΡΙΛΕΡ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι./ Τετ. : 22:00  – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ: ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Έχουν περάσει περισσότερο από δύο δεκαετίες από τότε που η Σάρα Κόνορ εμπόδισε την Ημέρα της Κρίσης, άλλαξε το μέλλον και ξαναέγραψε τη μοίρα της ανθρωπότητας. Η Ντάνι Ράμος ζει μια απλή ζωή στην Πόλη του Μεξικού με τον αδερφό της και τον πατέρα της όταν ένας υψηλά προηγμένος και θανάσιμος Εξολοθρευτής – ο Rev-9 – ταξιδεύει πίσω στο χρόνο για να την κυνηγήσει και να την σκοτώσει. Η επιβίωση της Ντάνι εξαρτάται από τη συνεργασία της με δύο πολεμιστές: τη Γκρέις, μια παντοδύναμη πολεμίστρια από το μέλλον και μια σκληραγωγημένη Σάρα Κόνορ. Καθώς ο Rev-9 καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του χωρίς οίκτο κυνηγώντας τη Ντάνι, οι τρεις τους στρέφονται σε ένα T-800  από τον καιρό της Σάρα που μπορεί να είναι η τελευταία τους ελπίδα.

Σκηνοθεσία: ΤΙΜ ΜΙΛΕΡ
Πρωταγωνιστούν: ΑΡΝΟΛΝΤ ΣΒΑΡΤΣΕΝΕΓΚΕΡ , ΜΑΚΕΝΖΙ ΝΤΕΪΒΙΣ, ΛΙΝΤΑ ΧΑΜΙΛΤΟΝ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΡΕΓΙΕΣ, ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΠΟΝΕΤΑ, ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΛΟΥΝΑ
Διάρκεια: 1:50
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ.:  21:50 - ΑΙΘΟΥΣΑ 2
 

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ

Η ζωή της δεκάχρονης Μία αναστατώνεται όταν η οικογένειά της αποφασίζει να αφήσει το Λονδίνο και να ζήσει σε μια φάρμα με λιοντάρια στην Αφρική. Όταν γεννιέται ένα όμορφο λευκό λιοντάρι, ο Τσάρλι, η Μια μοιάζει να βρίσκει ξανά την χαμένη ευτυχία, αναπτύσσοντας μαζί του έναν ιδιαίτερο δεσμό. Όταν ο Τσάρλι φτάνει τα 3, η ισορροπία στη ζωή της Μία καταρρέει καθώς ανακαλύπτει το μυστικό του πατέρα της. Με τον φόβο ότι ο Τσάρλι θα πάθει κακό, η Μία αποφασίζει να το σκάσει μαζί του. Οι δύο φίλοι ξεκινούν ένα απίθανο και περιπετειώδες ταξίδι στην Αφρικανική Σαβάνα με σκοπό να βρουν μια πατρίδα όπου ο Τσάρλι θα μπορέσει να ζήσει ελεύθερος.

Σκηνοθεσία: ΖΥΛ ΝΤΕ ΜΕΣΤΡ
Πρωταγωνιστούν: ΜΕΛΑΝΙ ΛΟΡΕΝ, ΝΤΑΝΙΑ ΝΤΙ ΒΙΛΙΕ, ΛΕΝΓΚΛΙ ΚΙΡΚΓΟΥΝΤ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι./ Τετ. : 19:40  – ΑΙΘΟΥΣΑ 2
 

JOKER

Πάντα μόνος ανάμεσα στο πλήθος, ο Άρθουρ Φλεκ αναζητά να συνδεθεί. Καθώς περιφέρεται στην εχθρική Γκόθαμ, ο Άρθουρ φοράει δύο μάσκες. Τη μία τη βάφει ο ίδιος στο πρόσωπο του κάθε πρωί που δουλεύει ως κλόουν. Τη δεύτερη δεν μπορεί να τη βγάλει ποτέ. Είναι η μεταμφίεση που κρύβει τη μάταιη προσπάθεια του να γίνει μέρος του κόσμου γύρω του και όχι απλώς ένας καταπατημένος άντρας. Ορφανός από πατέρα, ο Άρθουρ έχει μία αδύναμη μητέρα, που τον φωνάζει Happy, το παρατσούκλι που του καλλιεργεί ένα μόνιμο, σπασμωδικό χαμόγελο για να κρύψει τον πόνο μέσα του. Αλλά, κάθε φορά που τον περιγελούν, αυτός ο κοινωνικά απόβλητος άντρας εκτροχιάζεται ακόμα περισσότερο.

Η ταινία βραβεύτηκε με τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας, θέτει δυνατή υποψηφιότητα για μια θέση στα Oscar Καλύτερης Ταινίας ενώ ο Φίνιξ δίνει μοναδική ερμηνεία ως Άρθουρ Φλεκ, ένας καταπατημένος, από την κοινωνία, άνθρωπος που βυθίζεται στην τρέλα και μεταμορφώνεται στον Joker.

Σκηνοθεσία: ΤΟΝΤ ΦΙΛΙΠΣ
Πρωταγωνιστούν: ΓΟΑΚΙΝ ΦΙΝΙΞ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕΝΙΡΟ, ΦΡΑΝΣΙΣ ΚΟΝΡΟΪ, ΖΑΖΙ ΜΠΙΤΖ, ΜΠΡΕΤ ΚΑΛΕΝ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι./ Τετ. : 19:30  – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

 

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.