To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (5/12 - 11/12)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (5/12 - 11/12)

Δεκέμβριος 05, 2019 - 09:52
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν  2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το θέατρο σκιών Σπυρόπουλου επιστρέφει στην Τρίπολη και φέρνει μαζί του μια ακόμη ξεκαρδιστική και μοναδική παράσταση Καραγκιόζη!

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/12: 17:00

 

ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ 2 (Μεταγλ.) - FROZEN 2 GR

Γιατί γεννήθηκε με μαγικές δυνάμεις η Elsa; Τι την περιμένει καθώς ξεκινά για το άγνωστο, στο μαγεμένο δάσος και τις σκοτεινές θάλασσες έξω από τα σύνορα της Arendelle; Οι απαντήσεις την καλούν αλλά ταυτόχρονα απειλούν και το Βασίλειο της! Μαζί με την Anna, τον Sven, τον Kristoff και τον Olaf  θα ξεκινήσει για ένα επικίνδυνο αλλά εντυπωσιακό ταξίδι! Στην πρώτη ταινία η Elsa φοβόταν ότι οι δυνάμεις της θα κατέστρεφαν το βασίλειο της. Τώρα εύχεται να είναι αρκετές για να μπορέσει να το σώσει!
 

Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣ ΜΠΑΚ, ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΙ
Πρωταγωνιστούν: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΤΑΜΤΑ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ, ΒΑΣΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος:  ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Παρ. /Σαβ. /Κυρ. : 17:30– ΑΙΘΟΥΣΑ 1
Παρ. /Σαβ.  : 17:00– ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ (Μεταγλ.) - THE ADDAMS FAMILY GR

Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε τα δάχτυλά σας! Η Οικογένεια Άνταμς επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στην πρώτη κωμωδία κινουμένων σχεδίων για αυτήν την παράξενη, ανατριχιαστική οικογένεια. Μπορεί να νομίζεις πως η οικογένειά σου είναι περίεργη, όμως αυτή η απόμακρη, εκκεντρική και τελείως αλλόκοτη Οικογένεια, θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς!

Σκηνοθεσία: ΚΟΝΡΑΝΤ ΒΕΡΝΟΝ & ΓΚΡΕΓΚ ΤΙΡΝΑΝ
Πρωταγωνιστούν: ΟΣΚΑΡ ΑΪΖΑΚ, ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ, ΚΛΟΪ ΓΚΡΕΪΣ ΜΟΡΕΤΖ, ΦΙΝ ΓΟΥΛΦΧΑΡΝΤ, ΝΙΚ ΚΡΟΛ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος:  ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Παρ. /Σαβ. /Κυρ.: 18:00 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

 

 

ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ - KNIVES OUT

Ο καταξιωμένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Rian Johnson (Brick, Looper, Star Wars: The Last Jedi) αποδίδει φόρο τιμής στην αυθεντία του Μυστηρίου Agatha Christie,με μία φρέσκια σύγχρονη ταινία Εγκλήματος και Μυστηρίου στην οποία όλοι είναι ύποπτοι. Όταν ο φημισμένος συγγραφέας Harlan Thrombey βρίσκεται νεκρός στην έπαυλή του έπειτα από τον εορτασμό των 85ων γενεθλίων του, ο πάντα περίεργος αλλά και ευγενής Ντετέκτιβ Benoit Blanc προσλαμβάνεται μυστηριωδώς για να ερευνήσει το έγκλημα. Από την δυσλειτουργική οικογένεια, ως το αφοσιωμένο υπηρετικό προσωπικό ο Blanc βρίσκεται μπροστά σε ένα ιστό από παραπλανητικά στοιχεία και ψέματα που τον εμποδίζουν να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τον πρόωρο θάνατο του Harlan. Με ένα all-star cast το ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ είναι μία διασκεδαστική, έξυπνη και στιλάτη ταινία μυστηρίου που εγγυάται ότι κανείς από τους θεατές δεν θα βρει τον ένοχο πριν το τέλος της.
Σκηνοθεσία: ΡΑΪΑΝ ΤΖΟΝΣΟΝ
Πρωταγωνιστούν: ΤΟΝΙ ΚΟΛΕΤ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΕΓΚ, ΚΡΙΣ ΕΒΑΝΣ, ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΠΛΑΜΕΡ, ΦΡΑΝΚ ΟΖ, ΑΝΑ ΝΤΕ ΑΡΜΑΣ, ΚΑΘΡΙΝ ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ, ΤΖΕΪΜΙ ΛΙ ΚΕΡΤΙΣ, ΤΖΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΜΑΪΚΛ ΣΑΝΟΝ
Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος:  ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι./ Τετ. : 19:10 & 21:50 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

 

ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΑΜΟΥ - MARRIAGE STORY

Ο Τσάρλι (Άνταμ Ντράιβερ), ένας θεατρικός σκηνοθέτης στην εναλλακτική σκηνή της Νέας Υόρκης και η Νικόλ (Σκάρλετ Γιόχανσον), μια υποσχόμενη ηθοποιός που δεν έχει ξεδιπλώσει το ταλέντο της, περιγράφουν εναλλάξ το τι αγαπούν ο ένας στον άλλο, μετά από δέκα χρόνια γάμου. Τα λεγόμενά τους συνοδεύονται από ένα μοντάζ των προσωπικών τους στιγμών, που αποπνέουν μια αίσθηση απόλυτης φυσικότητας: σαν μια γλυκιά αδιάκριτη ματιά στη ζωή που βρίσκει πάντα τον τρόπο να διαβρώσει τα ανθρώπινα αισθήματα. Ένα πολυεπίπεδο «δράμα διαζυγίου» που ισορροπεί ανάμεσα στο δάκρυ και το χαμόγελο και βυθίζεται στα άδυτα ενός ακατανόητου λαβύρινθου: ο χωρισμός είναι κάτι πολύ πιο βαθύ από το απλό τέλος μιας ιστορίας.

Σκηνοθεσία: ΝΟΑ ΜΠΑΟΥΜΠΑΚ
Πρωταγωνιστούν: ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ, ΓΟΥΑΛΑΣ ΣΟΝ, ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ, ΑΛΑΝ ΑΛΝΤΑ, ΡΕΪ ΛΙΟΤΑ, ΑΝΤΑΜ ΝΤΡΑΪΒΕΡ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ.:  22:00 - ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

 

ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ - MOTHERLESS BROOKLYN

Νέα Υόρκη, 1957. Ο Λάιονελ Έσρογκ (Έντουαρντ Νόρτον), ένας μοναχικός ιδιωτικός ντετέκτιβ με σύνδρομο Τουρέτ, αναλαμβάνει να διαλευκάνει τον φόνο του μέντορα και μοναδικού φίλου του, Φρανκ Μίνα (Μπρους Γουίλις). Έχοντας λιγοστά στοιχεία και ένα ψυχαναγκαστικό μυαλό στη διάθεση του, ο Λάιονελ ανακαλύπτει τα καλά φυλαγμένα μυστικά που κρατούν σε ισορροπία τη μοίρα ολόκληρης της πόλης. Σε μία μυστηριώδη διαδρομή από τα ποτισμένα με τζιν τζαζ κλαμπ του Χάρλεμ ως τις σκληρές φτωχογειτονιές του Μπρούκλιν και τα πολυτελή σαλόνια των εμπόρων εξουσίας, ο Λάιονελ έρχεται αντιμέτωπος με κακοποιούς, διαφθορά και τον πιο επικίνδυνο άνδρα της πόλης για να τιμήσει τη μνήμη του φίλου του και να σώσει τη γυναίκα που μπορεί να αποδειχτεί σωτήρας του.

Σκηνοθεσία: ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΝΟΡΤΟΝ
Πρωταγωνιστούν: ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΝΟΡΤΟΝ, ΜΠΡΟΥΣ ΓΟΥΙΛΙΣ, ΤΣΕΡΙ ΤΖΟΟΥΝΣ, ΦΙΣΕΡ ΣΤΙΒΕΝΣ, ΓΟΥΪΛΕΜ ΝΤΑΦΟΕ, ΜΠΟΜΠΙ ΚΑΝΑΒΑΛΕ, ΑΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ, ΓΚΟΥΓΚΟΥ ΜΠΑΤΑ-ΡΟ
Διάρκεια: 2:20
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΔΡΑΜΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ.: 22:10  – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

 

 

ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Οκτώβριος 1993. Το ΠΑΣΟΚ έχει κερδίσει τις εκλογές, στην ελληνική τηλεόραση προβάλλεται το Ciao Antenna και στο πρόγραμμα του κατάμεστου Διογένης Παλλάς ακούγονται επιτυχίες όπως το «είμαι πολύ φερέγγυος, μείνε μαζί μου έγκυος». Μια νεαρή τραγουδίστρια (Φωτεινή) με μοναδική φωνή καταφθάνει στην Αθήνα από την επαρχία για να τραγουδήσει στο μαγαζί ενός βετεράνου μπουζουξή (Χρηστάκης), τις Χάντρες. Ένας λαϊκο-ποπ τραγουδιστής, ο Κόκκινος, θα συναντήσει και θα ερωτευτεί παράφορα την Φωτεινή. Η συνάντηση αυτή θα αλλάξει τις ζωές των τριών για πάντα.

Σκηνοθεσία: ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΡΔΑΡΑΣ
Πρωταγωνιστούν: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ, ΒΙΚΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΪΝΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΡΕΝΑ ΜΟΡΦΗ, ΑΝΝΑ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΑΤΣΙΟΣ, ΚΑΛΙΡΡΟΗ ΜΥΡΙΑΓΚΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΕΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΘΩΝΑΙΟΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ.: 19:50  – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

 

LAST CHRISTMAS

Η Κέιτ (Εμίλια Κλάρκ) βρίσκεται στο Λονδίνο και τριγυρνάει δυσαρεστημένη, παρέα με μια στοίβα κακών αποφάσεων που έχει πάρει στη ζωή της, ακούγοντας το χτύπημα των κουδουνιών στα παπούτσια της - μια άλλη ενοχλητική συνέπεια από τη δουλειά της ως «ξωτικό» σε ένα χριστουγεννιάτικο κατάστημα. H Κέιτ έχει καλή φωνή. Τόσο καλή που θα μπορούσε να είναι pop star, αλλά την έχει παραμελήσει. Ο Τομ (Χένρι Γκόλντινγκ) φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, όταν μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει και να καταλαβαίνει πολλούς από τους εσωτερικούς της φραγμούς. Καθώς το Λονδίνο μεταμορφώνεται στην πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για τους δυο τους. Αλλά, μερικές φορές, πρέπει να αφήσεις το χιόνι να πέσει όπου μπορεί, πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου... και όπως λέει και ο Τζορτζ Μάικλα, πρέπει να έχεις πίστη (Faith). Η δύναμη της ιστορίας κρύβεται στην ιστορία μιας νεαρής και ταλαντούχας γυναίκας, που κάπως έχει χάσει το δρόμο της, εξαιτίας μιας περιπέτειας με την υγεία της και λόγω της οικογενειακής της κατάστασης, καθώς η μητέρα της δυσκολεύεται ως μετανάστρια σε ένα Λονδίνο στα πρόθυρα του Brexit. Η ηρωίδα βρίσκει στο δρόμο της έναν καλοπροαίρετο και τρυφερό άντρα, που ενώ τη γεμίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, την ίδια στιγμή φαίνεται απόμακρος και μυστηριώδης.

Σκηνοθεσία: ΠΟΛ ΦΙΓΚ
Πρωταγωνιστούν: ΕΜΑ ΤΟΜΣΟΝ, ΕΜΙΛΙΑ ΚΛΑΡΚ, ΧΕΝΡΙ ΓΚΟΛΝΤΙΝΓΚ, ΜΙΣΕΛ ΓΙΟ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι./ Τετ. : 20:00  – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.