To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (25/5 - 31/5)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (25/5 - 31/5)

Μάιος 24, 2023 - 20:33
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα της εβδομάδας που ξεκινά από την 25 Μαΐου έως την Τετάρτη 31 Μαΐου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

SUPER MARIO BROS Η ΤΑΙΝΙΑ (Μεταγλ.)
THE SUPER MARIO BROS MOVIE (GR)

Ενώ επιδιορθώνουν έναν αγωγό ύδρευσης, δύο υδραυλικοί από το Μπρούκλιν, ο Μάριο και ο αδελφός του Λουίτζι, μεταφέρονται μέσα από έναν μυστηριώδη σωλήνα σε έναν μαγικό νέο κόσμο. Όταν τα δύο αδέλφια χωριστούν, ο Μάριο ζει μία επική περιπέτεια αναζήτησης του Λουίτζι. Με τη βοήθεια του μανιταριού Τοντ και μετά την εντατική εκπαίδευση στη μάχη με την αρχηγό του Μανιταροβασιλείου Πριγκίπισσα Πιτς, ο Μάριο επιστρατεύει τις δικές του δυνάμεις και αναλαμβάνει δράση.

Σκηνοθεσία: ΑΑΡΟΝ ΧΟΡΒΑΘ & ΜΑΪΚΛ ΓΙΕΛΕΝΙΚ
Με τις φωνές των: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΓΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
Διάρκεια: 1:32
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος:  ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ.:  16:50 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

Trailer: https://youtu.be/bQtxt1a_Crk

 

 

Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ (Μεταγλ. & με Yπότιτλους)
THE LITTLE MERMAID

Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ είναι η αγαπημένη ιστορία της Άριελ, μιας όμορφης και ζωηρής νεαρής γοργόνας με δίψα για περιπέτεια. Η μικρότερη από τις κόρες του Βασιλιά Τρίτωνα και η πιο τολμηρή, η Άριελ λαχταράει να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα, και ενώ επισκέπτεται την επιφάνεια, ερωτεύεται τον γεμάτο ζωντάνια Πρίγκιπα Έρικ. Παρόλο που οι γοργόνες απαγορεύεται να αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους, η Άριελ πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της. Κάνει συμφωνία με την κακιά μάγισσα της θάλασσας Ούρσουλα, η οποία της δίνει μια ευκαιρία να δει πως είναι η ζωή στη στεριά, αλλά τελικά βάζει τη ζωή της – και το στέμμα του πατέρα της – σε κίνδυνο.

Σκηνοθεσία: ΡΟΜΠ ΜΑΡΣΑΛ
Πρωταγωνιστούν: ΧΑΛΙ ΜΠΕΪΛΙ, ΜΕΛΙΣΑ ΜΑΚΑΡΘΙ, ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ
Διάρκεια: 2:15
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ
Είδος: ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ.: 18:50 (Μεταγλωττισμένο) – ΑΙΘΟΥΣΑ 1
Πεμ. /Παρ. /Δευ. /Τρ. /Τετ..: 18:50 (Με υπότιτλους) – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

Trailer: https://youtu.be/mjZzkH2tu8k

 

 

ΑΠΛΩΣ ΥΠΕΡΟΧΗ (Μεταγλ.)
JUST SUPER (GR)

Για άλλη μια φορά το Σούπερ Λιοντάρι σώζει την πόλη! Κανείς δεν γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα, εκτός από την εντεκάχρονη Χέντβιχ. Επειδή το Σούπερ Λιοντάρι είναι ο πατέρας της και μια μέρα θα πάρει εκείνη τη θέση του. Κι εκείνη η μέρα φτάνει νωρίτερα απ’ όσο περίμενε. Αλλά η Χέντβιχ, που δεν έχει ούτε ακροβατικές ούτε αθλητικές ικανότητες, φαντάζει πολύ αδέξια στον πατέρα της για να γίνει υπερηρωίδα, ο οποίος αποφασίζει να παραδώσει τη στολή στον ξάδερφό της. Η Χέντβιχ πρέπει τώρα να αντιδράσει γρήγορα για να αποδείξει ότι είναι μια υπερηρωίδα. Με γρήγορο ρυθμό και χιούμορ, η ταινία περιγράφει την ιστορία μιας οικογένειας αξιολάτρευτων, πεισματάρηδων υπερηρώων που ζουν σε μια μικρή πόλη και κληρονομούν τις υπερδυνάμεις τους από γενιά σε γενιά.

Σκηνοθεσία: ΡΑΣΜΟΥΣ ΣΙΒΕΡΤΣΕΝ
Με τις φωνές των: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΟΥΤΗ, ΕΒΕΛΙΝΑ ΑΡΑΠΙΔΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΟΥΝΕΝΙΔΑΚΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ
Διάρκεια: 1:17
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος:  ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ.: 17:00 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

Trailer: https://youtu.be/-BdNvmh5ano

 

 

 FAST X

Οι Μαχητές των Δρόμων αποκτούν τη δέκατη ταινία τους, το Fast X, που σηματοδοτεί τα τελευταία κεφάλια μίας από τις πιο δημοφιλείς σειρές παγκοσμίως, η οποία διανύει την τρίτη δεκαετία της και συνεχίζει δυναμικά με τους ίδιους βασικούς πρωταγωνιστές, όπως όταν ξεκίνησε. Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο και η οικογένεια του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ. Στους Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο, το 2011, ο Ντομ και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Ντομ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.

Σκηνοθεσία: ΛΟΥΙΣ ΛΕΤΕΡΙΕ
Πρωταγωνιστούν: ΒΙΝ ΝΤΙΖΕΛ, ΜΙΣΕΛ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΤΕΪΘΑΜ, ΕΛΕΝ ΜΙΡΕΝ, ΤΖΟΡΝΤΑΝΑ ΜΠΡΟΥΣΤΕΡ, ΣΟΥΝΓΚ ΚΑΝΓΚ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΜΟΜΟΑ, ΜΠΡΙ ΛΑΡΣΟΝ, ΛΟΥΝΤΑΚΡΙΣ, ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ, ΤΖΟΝ ΣΙΝΑ, ΤΑΪΡΙΖ ΓΚΙΜΠΣΟΝ
Διάρκεια: 2:21
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
 

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τριτ. /Τετ.:  21:30 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

Trailer: https://youtu.be/qSzuy3eAog4

 

 

ΓΟΥΙΝΙ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ: ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
WINNIE THE POOH: BLOOD AND HONEY

Αφού ο Κρίστοφερ Ρόμπιν αφήνει πίσω τους φίλους του, τον Γουίνι το Αρκουδάκι και το Γουρουνάκι, για να πάει στο κολέγιο, εκείνοι αναγκάζονται να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους προκειμένου να επιβιώσουν. Καθώς αισθάνονται θυμωμένοι και εγκαταλελειμμένοι, οι δυο τους σύντομα αγριεύουν και βρίσκουν μια νέα πηγή τροφής, το αίμα. Με αυτή τη νέα, ακόρεστη λαχτάρα, επιδίδονται σε μια βάναυση δολοφονική μανία, ξεκινώντας από τον Κρίστοφερ Ρόμπιν.

Σκηνοθεσία: ΡΙΣ ΦΡΕΪΚ-ΓΟΥΟΤΕΡΦΙΛΝΤ
Πρωταγωνιστούν: ΝΙΚΟΛΑΪ ΛΕΟΝ, ΜΑΡΙΑ ΤΕΪΛΟΡ, ΚΡΙΣ ΚΟΡΝΤΕΛ, ΚΡΕΓΚ ΝΤΕΪΒΙΝΤ
Διάρκεια: 1:24
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΘΡΙΛΕΡ
 

 

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τριτ. /Τετ.: 21:00 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

Trailer: https://youtu.be/zNUNumHJJNA

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.