Το πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (21/5 – 27/5)

Το πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (21/5 – 27/5)

Μάιος 20, 2015 - 21:23
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2014 - 2015 που ξεκινά από την Πέμπτη 21 / 05 έως και την Τετάρτη  27 / 05 / 2015.

Mην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή για την διπλή  πρόσκληση που κληρώνει κάθε εβδομάδα.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

MAD MAX: Ο Δρόμος της Οργής (3D) - MAD MAX: FURY ROAD (3D)

Στοιχειωμένος από το ταραχώδες παρελθόν του, ο Mad Max πιστεύει πως ο καλύτερος τρόπος να επιβιώσεις είναι να περιπλανιέσαι μόνος. Παρόλα αυτά, θα ακολουθήσει μια ομάδα που προσπαθεί να δραπετεύσει στην Άγονη Γη, σε ένα Πολεμικό Καραβάνι που το οδηγεί η αρχηγός τους, Furiosa. Δραπετεύουν από ένα Οχυρό που το διοικεί ο τύραννος Immortan Joe, από τον οποίο και έκλεψαν κάτι αναντικατάστατο. Εξοργισμένος, o πολέμαρχος θα συγκεντρώσει όλη τη συμμορία του και θα κυνηγήσει τους αντάρτες στον Πόλεμο του Δρόμου που θα ακολουθήσει.

Σκηνοθεσία:                      ΤΖΟΡΤΖ ΜΙΛΕΡ

Ηθοποιοί:ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ, ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ, ΝΑΘΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΟΥΛΤ,  ΡΟΖΙ ΧΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ-ΓΟΥΑΪΤΛΙ, ΖΟΪ ΚΡΑΒΙΤΖ, ΧΙΟΥ ΚΕΙΣ ΜΠΕΡΝ

Διάρκεια:                           120 λεπτά

Είδος ταινίας:                    ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15

Ώρες Προβολής >     Πεμ/ Παρ/ Σαβ/ Κυρ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις: 22:00 (3D)

Trailer >  https://youtu.be/ylpZP45UXQs

 

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΠΟΥΝΙΑ - LES COMBATTANTS

Ο νεαρός Αρνό έχει μπροστά του ένα ήσυχο καλοκαίρι μέχρι που γνωρίζει την Μαντλέν, μια όμορφη και αθλητική κοπέλα που προετοιμάζεται για το... τέλος του κόσμου. Και όταν αυτή κάνει αίτηση για ένα σκληροτράχηλο στρατιωτικό σώμα, ο Αρνό αποφασίζει να την ακολουθήσει.

Αντισυμβατική ρομαντική κομεντί πάνω στην μάχη των δύο φύλων, η οποία χειρίζεται δεξιοτεχνικά χιούμορ, συναίσθημα και φαντασία. Διαθέτει ένα χαριτωμένο, ταιριαστό πρωταγωνιστικό δίδυμο, με την γοητευτικά ασυγκράτητη Αντέλ Ενέλ να κερδίζει το δεύτερο βραβείο Σεζάρ της μετά το περσινό β' γυναικείο για το "Suzanne". Από τις μεγάλεις εκπλήξεις της σεζόν στην χώρα του, το ντεμπούτο του Τομά Καϊγιέ απέσπασε άλλα δύο γαλλικά ακαδημαϊκά βραβεία(πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη, πολλά υποσχόμενου ηθοποιού) και τέσσερις διακρίσεις στο Δεκαπενθήμερο Σκηνοθετών του Φεστιβάλ Κανών.

Σκηνοθεσία:                      ΤΟΜΑ ΚΑΪΓΙΕ

Ηθοποιοί:ΑΝΤΕΛ ΕΝΕΛ, ΚΕΒΕΝ ΑΖΑΪΣ, ΑΝΤΟΥΑΝ ΛΟΡΑΝ

Διάρκεια:                           98 λεπτά

Είδος ταινίας:                    ΚΟΜΕΝΤΙ

Καταλληλότητα ταινίας:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15

Ώρες Προβολής >     Πεμ/ Παρ/ Σαβ/ Κυρ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις:  21:30

Trailer >  https://www.youtube.com/watch?v=Km66_25E5fs

YOGANANDA: ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ - AWAKE: THE LIFE OF YOGANANDA

Η ζωή και η φιλοσοφία του Παραμαχάνσα Γιογκανάντα (1893-1952 ), του Ινδού γκουρού ο οποίος πρώτος διέδωσε το διαλογισμό και την Κρίγια Γιόγκα στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο το δυτικό κόσμο μέσα από ένα αγιογραφικό new age ντοκιμαντέρ.

Σκηνοθεσία:ΠΑΟΛΑ ΝΤΙ ΦΛΟΡΙΟ, ΛΙΖΑ ΛΙΜΑΝ

Ηθοποιοί:ΤΖΟΡΤΖ ΧΑΡΙΣΟΝ, ΑΝΟΥΠΑΜ ΚΧΕΡ, ΡΑΣΕΛ ΣΙΜΟΝΣ

Διάρκεια:87 λεπτά

Είδος ταινίας:ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ

Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Ώρες Προβολής >     Πεμ/ Παρ/ Σαβ/ Κυρ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις: 21:00

Trailer >  https://www.youtube.com/watch?v=QZUPJGuN-Ds

ΤΑ ΤΕΡΑΤΟΚΟΥΤΑΚΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ.) - BOXTROLLS (GR)

Η Laika που κάνει μοναδικά animation και υπογράφει από τα πιο έξυπνα stop motion, μας φέρνει άλλη μια συγκινητικά αστεία ταινία.

Βασισμένη στο εικονογραφημένο μυθιστόρημα του Άλαν Σνόου, “Here Be Monsters”, η ταινία διαδραματίζεται στην πόλη Tυρογεφύρι. Κάθε βράδυ, τα τερατοκουτάκια, σκανδαλιάρικα και κάπως χαζούλικα τρολς, βγαίνουν για να κλέψουν διάφορα άχρηστα αντικείμενα, καθώς και τα παιδιά της πόλης όπως φημολογείται.

Για ένα μικρό ορφανό αγόρι όμως, αυτά τα τερατοκουτάκια είναι η μόνη του οικογένεια, και θα κάνει τα πάντα ώστε ο κόσμος να μάθει πόσο καλόκαρδα και αξιαγάπητα είναι, παρά τη δυσφήμιση τους.
Σκηνοθεσία:ΓΚΡΕΪΑΜ ΑΝΑΜΠΛ

Ηθοποιοί:ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗ, ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΡΕΒΑΪΚΑΣ

Διάρκεια:97 λεπτά

Είδος ταινίας:ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Ώρες Προβολής >    Σαβ/ Κυρ στις: 19:30

Τrailer >  https://youtu.be/MF6W5lRfhfo

Κανονικό 2D : 7 Euro
Μειωμένο 2D : 5 Euro
Κάθε Τετάρτη Όλοι 2D : 5 Euro
 
Κανονικό 3D : 8 Euro
Μειωμένο 3D : 7 Euro
Παιδικό + Παιδική ταινια 3D : 6 Euro
Κάθε Τετάρτη Όλοι 3D : 7 Euro

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.