To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (14/3 - 20/3)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (14/3 - 20/3)

Μάρτιος 13, 2019 - 18:17
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν  2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 7 Μαρτίου έως την Τετάρτη 13 Μαρτίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

 

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ (Μεταγλ.) - WONDER PARK GR

Μια 8χρονη με ταλέντο στις μηχανολογικές εφευρέσεις δημιουργεί με τη φαντασία της ένα εντυπωσιακό λούνα παρκ που όμως, όπως ανακαλύπτει, ζωντανεύει. Όταν το αγαπημένο της πάρκο κινδυνεύσει, μόνο εκείνη μπορεί να σώσει τη δημιουργία της με τη βοήθεια της ασταμάτητης φαντασίας της και των πολύ ξεχωριστών φίλων της.

Σενάριο: ΑΝΤΡΕ ΝΕΜΕΚ
Με τις φωνές των: ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ. :  17:50 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

 

CORGI: ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ (Μεταγλ.) - THE QUEEN’S CORGI GR

Η συναρπαστική περιπέτεια του Ρεξ, του αγαπημένου σκύλου της βασίλισσας, που το σκάει από το παλάτι και βρίσκεται αβοήθητος σε ένα καταφύγιο σκύλων στο Λονδίνο. Εκεί θα μπλέξει σε ένα κλαμπ κυνομαχιών γεμάτο άγρια αδέσποτα και θα μάθει πως για να γίνει ο πρώτος σκύλος θα πρέπει να το κερδίσει με την αξία του. Κατά τη διάρκεια του επικού ταξιδιού του για να βρει τη βασίλισσα, ο Ρεξ θα ερωτευτεί, θα ενηλικιωθεί και θα ανακαλύψει τον αληθινό του εαυτό.

Σκηνοθεσία: ΜΠΕΝ ΣΤΑΣΕΝ
Με τις φωνές των: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΗΛΙΔΟΥ, ΛΙΛΑ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΜΠΕΝ ΣΤΑΣΕΝ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ , ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ
Διάρκεια: 1:25
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
 Σαβ./ Κυρ. : 17:30 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

 

 

Η ΤΑΙΝΙΑ LEGO 2 (Μεταγλ.) - THE LEGO MOVIE 2 GR

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που όλα κυλούσαν ήρεμα. Όμως τώρα οι πολίτες του Μπρίκσμπουργκ αντιμετωπίζουν μια τεράστια νέα απειλή: οι εισβολείς LEGO DUPLO® από το διάστημα καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους με αστραπιαία ταχύτητα. Ο αγώνας για να τους νικήσουν και να αποκαταστήσουν το σύμπαν της LEGO, θα στείλει τους Έμμετ, Λούσι, Μπάτμαν και την υπόλοιπη παρέα σε απομακρυσμένους, ανεξερεύνητους κόσμους, συμπεριλαμβανομένου ενός παράξενου γαλαξία με φανταστικούς πλανήτες, αλλόκοτους κατοίκους και κολλητικά τραγούδια. Η περιπέτεια θα δοκιμάσει το θάρρος τους, την επινοητικότητα και τις δεξιότητες τους στο κτίσιμο, ενώ, ταυτόχρονα, θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν πόσο ξεχωριστοί είναι.

Σκηνοθεσία: ΜΑΪΚ ΜΙΤΣΕΛ
Με τις φωνές των: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ΝΤΟΡΙΝΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΥΛΗΣ, ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ , ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΑΝΟΣ ΛΕΚΚΑΣ, ΕΒΕΛΥΝ ΑΣΟΥΑΝΤ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ
Διάρκεια: 1:45
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
 Σαβ./ Κυρ. : 17:20 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

ARCTIC

Ένας άνδρας απομεμονωμένος στην Αρκτική είναι τελικά έτοιμος να αποδεχτεί την πολυαναμενόμενη διάσωσή του. Ωστόσο, μετά από ένα τραγικό ατύχημα, η ευκαιρία του χάθηκε. Πρέπει τότε να αποφασίσει εάν θα παραμείνει στη σχετική ασφάλεια της κατασκήνωσής του ή θα ξεκινήσει ένα θανατηφόρο ταξίδι μέσ’το άγνωστο, για πιθανή σωτηρία.

Σκηνοθεσία: ΤΖΟ ΠΕΝΑ
Πρωταγωνιστούν: ΜΑΝΤΣ ΜΙΚΕΛΣΕΝ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. /Σαβ. /Κυρ. / Δευ./ Τρι./ Τετ. :  20:10 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1 & 22:00 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

 

 

CAPTAIN MARVEL

Η ταινία ακολουθεί την Carol Danvers, τη στιγμή που γίνεται μια από τις δυναμικές ηρωίδες του σύμπαντος, όταν ο πλανήτης Γη βρίσκεται ανάμεσα σε μια διαγαλαξιακή μάχη μεταξύ δυο εξωγήινων φυλών. Τοποθετημένο στη δεκαετία του 1990, η «Captain Marvel» είναι μια ολοκαίνουργια περιπέτεια από μια περίοδο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά μέχρι τώρα.

Σκηνοθεσία: ΑΝΝΑ ΜΠΟΝΤΕΝ & ΡΑΪΑΝ ΦΛΕΚ
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΟΥΝΤ ΛΟ, ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΤΖΑΚΣΟΝ, ΜΠΕΝ ΜΕΝΤΕΛΣΟΝ, ΜΠΡΙ ΛΑΡΣΟΝ, ΛΙ ΠΕΪΣ, ΤΖΕΜΑ ΤΣΑΝ, ΜΑΚΚΕΝΑ ΓΚΡΕΪΣ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./ Τετ. : 19:20 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2  &  22:20 (3D) – ΑΙΘΟΥΣΑ 1 

 

 

 

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ 2 - HAPPY DEATH DAY 2U

Το ημερολόγιο θα κολλήσει ξανά στην ημέρα των γενεθλίων της αποφασιστικής ηρωίδας, όπως και στην πρώτη ταινία η οποία είχε σημειώσει αναπάντεχο άνοιγμα στο Αμερικάνικο box-office με 26 εκατομμύρια το πρώτο τριήμερο. Αυτήν τη φορά, η κεντρική ηρωίδα αντιλαμβάνεται ότι εκείνη η καταραμένη μέρα όπου είχε την ατυχία να δολοφονείται ξανά και ξανά, δεν έμελλε να είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να της έχει συμβεί και πως τα αληθινά της προβλήματα, μόλις αρχίζουν. Τα γεγονότα του σίκουελ θα πάρουν αδιανόητες διαστάσεις σε μια παράλληλη πραγματικότητα. Η προδιαγεγραμμένη σφαγή της πρώτης ταινίας θα προκαλέσει συνέπειες που θα ξεφύγουν σε ένα παράλληλο σύμπαν και η επιστήμη θα παίξει τον βασικό ρόλο για ένα απρόβλεπτο ταξίδι στον χωροχρόνο – ένα ριψοκίνδυνο ταξίδι που θα βάφεται ξανά και ξανά με αίμα, με ένα sci-fi προφίλ. Ένα επιστημονικό πείραμα θα δημιουργήσει μια μηχανή που συρρικνώνει τον χρόνο. Αυτή η μηχανή θα ανοίξει μια τρύπα στην πλοκή της ιστορίας και θα την διασπάσει σε παράλληλες αφηγήσεις, που κρατάνε τον θεατή στην κόψη του ξυραφιού, και φέρνουν τους ήρωες μια ανάσα από την κόψη του... μαχαιριού. Ετσι λοιπόν, η χαριτωμένη αλλά σκληροτράχηλη ηρωίδα της ταινίας, αυτήν τη φορά μπλέκει σε ένα άλυτο κουβάρι παράλληλων πλοκών και εγκλωβίζεται σε μια ατελείωτη λούπα «γενεθλίων» που κάθε φορά την οδηγούν σε μια προδιαγεγραμμένη δολοφονία από τον μασκοφόρο ψυχοπαθή. Κάθε επιλογή έχει και τις αντίστοιχες συνέπειες στη φυσική τάξη των πραγμάτων και οι ήρωες θα τις υποστούν με τον πιο μακάβριο, τον πιο διασκεδαστικό και τον πιο αγωνιώδη τρόπο που έχει να προσφέρει ένα καθαρόαιμο slasher movie.

Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΜΠ. ΛΑΝΤΟΝ
Πρωταγωνιστούν: ΙΣΡΑΕΛ ΜΠΡΟΥΣΑΡΝΤ, ΤΖΕΣΙΚΑ ΡΟΘ, ΡΟΥΜΠΙ ΜΟΝΤΙΝ, ΡΕΪΤΣΕΛ ΜΑΘΙΟΥΣ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΘΡΙΛΕΡ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./ Τετ. : 22:10 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

Ο ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥTHE EMPEROR OF PARIS

Στο απόγειο της βασιλείας του Ναπολέοντα, ο Βιντόκ, ο μόνος άνθρωπος που απέδρασε με επιτυχία από δύο φυλακές υψηλής ασφαλείας, είναι ένας θρύλος. Αφού θεωρήθηκε νεκρός μετά από την τελευταία, εντυπωσιακή του απόδραση, ο πρώην κακοποιός κρατάει πια χαμηλό προφίλ, ως ένας απλός έμπορος ρούχων. Το παρελθόν του όμως δεν τον αφήνει ήσυχο, καθώς οι πρώην συγκρατούμενοί του τον κατηγορούν για μια δολοφονία που δεν διέπραξε. Για να αποδείξει την αθωότητα και τις καλές προθέσεις του, κλείνει μια συμφωνία με την αστυνομία: κυνηγά όλους τους κλέφτες και δολοφόνους του Παρισιού με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Χωρίς καν να το προσπαθεί, ο Βιντόκ γίνεται από πρώην κατάδικος σερίφης. Ένας συναρπαστικός αληθινός χαρακτήρας - στρατιώτης, κατάδικος, αστυνομικός, συγγραφέας και ιδιωτικός ντετέκτιβ - πηγή έμπνευσης για τον Βοτρέν του Μπαλζάκ, τον Γιάννη Αγιάννη του Ουγκώ και τον Ντυπέν του Έντγκαρ Άλαν Πόε.

Σκηνοθεσία: ΖΑΝ ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΡΙΣΕ
Πρωταγωνιστούν: ΒΕΝΣΑΝ ΚΑΣΕΛ, ΦΑΜΠΡΙΣ ΛΟΥΚΙΝΙ, ΟΛΓΑ ΚΙΡΙΛΕΝΚΟ, ΟΓΚΟΥΣΤ ΝΤΙΛ, ΦΡΕΓΙΑ ΜΕΪΒΟΡ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

Πεμ. / Παρ. /Σαβ. /Κυρ. / Δευ./ Τρι./ Τετ. : 19:40 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

 

 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

 

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.