To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (13/11 – 19/11)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (13/11 – 19/11)

Νοέμβριος 13, 2014 - 15:43
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2014 - 2015 που ξεκινά από την Πέμπτη 13 / 11 έως και την Τετάρτη  19 / 11 / 2014.

Mην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή για την διπλή  πρόσκληση που κληρώνει κάθε εβδομάδα.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

INTERSTELLAR
Σε ένα μέλλον όπου το περιβάλλον έχει καταστραφεί, και η τροφή γίνεται όλο και πιο σπάνιο αγαθό, ένα ταξίδι πέρα από το γαλαξία είναι το μόνο που μπορεί να προσφέρει ελπίδα στην ανθρωπότητα.

Το INTERSTELLAR εξιστορεί τις περιπέτειες μιας ομάδας εξερευνητών, οι οποίοι αναλαμβάνουν την πιο σημαντική και ηρωική αποστολή στην ανθρώπινη ιστορία: να ταξιδέψουν, μέσω μιας πύλης στο χρόνο, πέρα από τους φυσικούς περιορισμούς, για να ανακαλύψουν αν η ανθρωπότητα έχει μέλλον ανάμεσα στα αστέρια.

Το νέο κινηματογραφικό αριστούργημα του Κρίστοφερ Νόλαν (Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΙΠΠΟΤΗ, INCEPTION), βασίζεται στις επιστημονικές θεωρίες του παγκοσμίως γνωστού φυσικού, Κιπ Θορν, ο οποίος είναι και συμπαραγωγός της ταινίας. Γυρισμένο μόνο σε φιλμ, το πολυαναμενόμενο INTERSTELLAR αποτελεί μια συναρπαστική ιστορία του διαχρονικού αγώνα του ανθρώπου να κατανοήσει τη θέση του στο σύμπαν. Η μουσική του βραβευμένου με Όσκαρ Χανς Ζίμερ (THE LION KING, Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΙΠΠΟΤΗ, INCEPTION) δημιουργεί μια υποβλητική ατμόσφαιρα σε ένα αγωνιώδες ταξίδι στο σύμπαν.
 

Σκηνοθεσία:ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ

Ηθοποιοί:ΤΖΟΝ ΛΙΘΓΚΟΟΥ, ΑΝ ΧΑΘΑΓΟΥΕΪ, ΚΕΪΣΙ ΑΦΛΕΚ, ΤΖΕΣΙΚΑ ΤΣΑΣΤΕΪΝ, ΕΛΕΝ ΜΠΕΡΣΤΙΝ, ΜΑΪΚΛ ΚΕΪΝ, ΓΟΥΕΣ ΜΠΕΝΤΛΕΪ, ΜΠΙΛ ΕΡΓΟΥΪΝ, ΜΑΚΕΝΖΙ ΦΟΪ, ΤΟΦΕΡ ΓΚΡΕΪΣ, ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΓΚΙΑΣΙ, ΜΑΘΙΟΥ ΜΑκΚΟΝΑΧΙ

Διάρκεια:168 λεπτά

Είδος ταινίας:ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12

Ώρες Προβολής >      Πεμ/ Παρ/ Σαβ/ Κυρ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις  :  22:00

Trailer >  https://www.youtube.com/watch?v=RebGEQVS89M

 

Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ - THE JUDGE
Ο επιτυχημένος δικηγόρος Χανκ Πάλμερ (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ), έχει απομακρυνθεί από την οικογένεια του και ζει στη Νέα Υόρκη. Ο απρόβλεπτος χαμός της μητέρας του τον αναγκάζει να επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι στην Ιντιάνα. Η επιστροφή του τελικά δεν είναι και τόσο προσωρινή, αφού ο πατέρας του, ο σκληρός δικαστής της πόλης, κατηγορείται για φόνο, και ο Χανκ καλείται να τον υπερασπιστεί. Ο δικαστής στηρίζεται πάνω του, χωρίς άλλοθι ή μνήμη του τι ακριβώς συνέβη. Στην προσπάθεια τους να ανακαλύψουν την αλήθεια, αναγκάζονται να συνεργαστούν, και ο στόχος τους πλέον δεν περιορίζεται μόνο στην αποκάλυψη της αλήθειας, αλλά και στην σχέση τους, τη συγχώρεση, τη λύτρωση.

Σκηνοθεσία:ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΝΤΟΠΚΙΝ

Ηθοποιοί:ΜΠΙΛΙ ΜΠΟΜΠ ΘΟΡΝΤΟΝ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΙΒΑΛ, ΒΙΝΣΕΝΤ ΝΤ' ΟΝΟΦΡΙΟ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΑΟΥΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΝΤΑΞ ΣΕΠΑΡΝΤ, ΒΕΡΑ ΦΑΡΜΙΓΚΑ, ΜΕΛΙΣΑ ΛΙΟ, ΚΕΝ ΧΑΟΥΑΡΝΤ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΣΤΡΟΝΓΚ , ΛΕΪΤΟΝ ΜΕΪΣΤΕΡ

Διάρκεια:141 λεπτά

Είδος ταινίας:ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ

Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12

Ώρες Προβολής >      Πεμ/ Παρ/ Σαβ/ Κυρ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις  :  19:20

Trailer >  https://www.youtube.com/watch?v=TRdKymXDjzo

 

ST. VINCENT Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΑΓΙΟΣ -ST. VINCENT

Ο Μπιλ Μάρεϊ είναι ένας παράξενος, φιλήδονος, αποτυχημένος βετεράνος πολέμου, που μισεί τους πάντες – ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό. Η εμμονή του με τον τζόγο, το αλκοόλ και τα περίεργα πλάσματα της νύχτας, τον οδήγησαν θριαμβευτικά στον πάτο της ζωής και για να καταφέρει πλέον να συνεχίσει να επιβιώνει στην αποτυχημένη και αξιολύπητη καθημερινότητά του, θα αναλάβει να φροντίζει, επί πληρωμή, το δωδεκάχρονο μελαγχολικό αγόρι της διπλανής πόρτας, τον μοναχογιό της φρεσκοχωρισμένης Μελίσα ΜακΚάρθι.
 

Σκηνοθεσία:ΘΙΟΝΤΟΡ ΜΕΛΦΙ

Ηθοποιοί:ΝΑΟΜΙ ΓΟΥΟΤΣ, ΜΠΙΛ ΜΑΡΕΪ, ΜΕΛΙΣΑ ΜΑκΚΑΡΘΙ, ΤΖΕΪΝΤΕΝ ΛΙΜΠΕΡΕΡ, ΚΡΙΣ Ο'ΝΤΟΟΥΝΤ

Διάρκεια:102 λεπτά

Είδος ταινίας:KΩΜΩΔΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 

Ώρες Προβολής >      Πεμ/ Παρ/ Σαβ/ Κυρ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις  :  19:30 & 22:10

Trailer > https://www.youtube.com/watch?v=p8G3t1aqNTY

ΟΙ ΥΠΕΡΕΞΙ 3D  (ΜΕΤΑΓΛ.) - BIG HERO 6   3D  (GR)

Γεμάτη από το συναίσθημα και το χιούμορ που περιμένει κανείς από τα Walt Disney Animation Studios, η ταινία κινουμένων σχεδίων ΟΙ ΥΠΕΡΕΞΙ είναι μια κωμική περιπέτεια γεμάτη δράση με ήρωα τον Χίρο Χαμάντα, ένα παιδί-θαύμα που ασχολείται με την ρομποτική. Ο Χίρο μαθαίνει πώς να δαμάσει την ευφυΐα του από τον εξίσου έξυπνο μεγάλο αδερφό του, Ταντάσι, και τους φίλους τους: την Γκο Γκο Ταμάγκο που της αρέσει η αδρεναλίνη και τα επικίνδυνα σπορ, τον υπερβολικά τακτικό Γουασάμπι, την Ξινομελένια που διαπρέπει στη χημεία και τον πωρωμένο με την τεχνολογία Φρεντ.
Όταν ένα καταστροφικό συμβάν τους βάζει στο μάτι του κυκλώνα μιας επικίνδυνης συνομωσίας που εξελίσσεται στους δρόμους του Σαν Φρανσόκιο, ο Χίρο στρέφεται στον κοντινότερο σύντροφό του, το ρομπότ Μπέιμαξ, και μεταμορφώνει την ομάδα σε μια συμμορία εξελιγμένων τεχνολογικά ηρώων, αποφασισμένων να λύσουν το μυστήριο.

Σκηνοθεσία:ΚΡΙΣ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ

Ηθοποιοί:ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ ΔΑΔΑΚΑΡΙΔΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΩΤΗΣ, ΧΡΥΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΥΛΗΣ, ΝΕΦΕΛΗ ΤΟΥΛΙΑΤΟΥ, ΔΑΦΝΗ ΜΑΝΟΥΣΟΥ, ΛΟΥΚΙΑ ΜΑΝΔΑΛΗ, ΧΑΡΙΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Διάρκεια:102 λεπτά

Είδος ταινίας:ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 

Ώρες Προβολής >       Σαβ/ Κυρ στις  :   17:00

Trailer > https://www.youtube.com/watch?v=Jt3a1XJwiJo

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.