To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (29/8 – 4/9)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (29/8 – 4/9)

Αύγουστος 28, 2013 - 21:52

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2013 - 2014 που ξεκινά από την Πέμπτη 29/8/2013 έως και την Τετάρτη 4/9/2013. 

Mήν ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή για την διπλή  πρόσκληση που κληρώνει κάθε εβδομάδα.

 

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΓΟΥΛΒΕΡΙΝ - THE WOLVERINE

Ειδος ταινιας: Περιπετεια Φαντασιας [καταλληλο ανω των 12]

Πεμπτη 29/8 – Τεταρτη 4/9

Α’ ΠΡΟΒΟΛΗ 19:40
Β’ ΠΡΟΒΟΛΗ 22:20

Βασισμένη στο διάσημο κόμικ, αυτή η επική περιπέτεια ταξιδεύει τον Γούλβεριν (Χιου Τζάκμαν), τον πιο ξεχωριστό ήρωα από τους Χ-ΜΕΝ, στη σύγχρονη Ιαπωνία. Εντελώς απροετοίμαστος και άγνωστος μεταξύ αγνώστων, ο Γούλβεριν θα αντιμετωπίσει την υπέρτατη δοκιμασία, σε μια μάχη μέχρι θανάτου που θα τον αλλάξει για πάντα. Ευάλωτος για πρώτη φορά, θα αγγίξει τα όρια τόσο στις σωματικές όσο και στις συναισθηματικές τους δυνατότητες, αφού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει όχι μόνο το φονικό σπαθί των σαμουράι, αλλά και έναν εσωτερικό αγώνα ενάντια στην ίδια του την αθανασία, για να αναδυθεί και πάλι δυνατότερος από ποτέ.

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΙΜΣ ΜΑΝΓΚΟΛΝΤ
Ηθοποιοί: ΧΙΟΥ ΤΖΑΚΜΑΝ , ΦΑΜΚΕ ΓΙΑΝΣΕΝ , ΧΙΡΟΓΙΟΥΚΙ ΣΑΝΑΝΤΑ , ΤΖΕΙΜΣ ΦΡΕΙΖΕΡ , ΓΟΥΙΛ ΓΙΑΝ ΛΙ , ΣΒΕΤΛΑΝΑ ΧΟΝΤΣΙΝΚΟΒΑ
Διάρκεια: 126 λεπτα

 

RED 2
Είδος ταινίας: Περιπετεια [κατάλληλο άνω των 15]

Πέμπτη 29/8 – Τετάρτη 4/9

Α’ ΠΡΟΒΟΛΗ 19:30
Β’ ΠΡΟΒΟΛΗ 22:00

Η φοβερή παρέα του RED επιστρέφει με ακόμα μεγαλύτερα κέφια. Μόλις ο πρώην πράκτορας Φρανκ Μοουζες (Μπρους Ουίλις) μαθαίνει ότι ο πρώην συνεργάτης του Μαρβιν (Τζον Μάλκοβιτς) έχει σκοτωθεί, πηγαίνει με την αγαπημένη του Σαρα (Μαίρη Λουίζ Πάρκερ) στην κηδεία και χωρίς να το καταλάβει βρίσκεται μπλεγμένος, καθώς μια σειρά από δολοφόνους, τρομοκράτες και κυβερνητικούς θα προσπαθήσουν να τους εξολοθρεύσουν. Στο πλευρό τους θα τρέξει η καλή φίλη Βικτωρια (Έλεν Μίρεν) – πάντα γλυκύτατη και άσος στη σκοποβολή. ‘Ενα απολαυστικό παιχνίδι κατασκόπων θα τους ταξιδεύσει σε Παρίσι, Λονδίνο και Μόσχα, όπου θα διασταυρωθούν με την Κατια (Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς) – “ηλεκτρισμένο φλερτ” του Φρανκ από το παρελθόν- και με τον Μπεϊλυ (Άντονι Χόπκινς), έναν ιδιοφυή επιστήμονα και παλιό συνεργάτη του Φράνκ.

Σκηνοθεσία: ΝΤΙΝ ΠΑΡΙΣΟΤ
Ηθοποιοί: ΑΝΤΟΝΙ ΧΟΠΚΙΝΣ , ΚΑΘΡΙΝ ΖΕΤΑ ΤΖΟΟΥΝΣ , ΜΠΡΟΥΣ ΓΟΥΙΛΙΣ , ΕΛΕΝ ΜΙΡΕΝ , ΜΕΡΙ ΛΙΖ ΠΑΡΚΕΡ
Διάρκεια: 116 λεπτά

 

ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (ΜΕΤΑΓΛ)
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια [κατάλληλο]

Πεμπτη 29/8 – Τεταρτη 4/9

Α’ ΠΡΟΒΟΛΗ 18:50

Την τελευταία φορά που είδαμε τους Μάικ Βασόβσκι και Τζέιμς Σάλιβαν ήταν αχώριστοι και πραγματικά αγαπημένοι. δεν ήταν όμως πάντα έτσι. Από την πρώτη στιγμή που αυτά τα δύο αταίριαστα τέρατα συναντήθηκαν στο πανεπιστήμιο δεν άντεχαν το ένα το άλλο. Το "Μπαμπούλες Πανεπιστημίου" μας αποκαλύπτει πώς ο Μάικ κι ο Σάλι ξεπέρασαν τις διαφορές τους κι έγιναν κολλητοί φίλοι.

 

Ειδήσεις: