To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (24/10 – 30/10)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (24/10 – 30/10)

Οκτώβριος 23, 2013 - 21:47

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2013 - 2014 που ξεκινά από την Πέμπτη 24/10/2013 έως και την Τετάρτη 30/10/2013.
Mην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή για την διπλή  πρόσκληση που κληρώνει κάθε εβδομάδα.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - THE FAMILY

Είδος ταινίας: Μαύρη κωμωδία [κατάλληλο άνω των 15]

Πέμπτη 24/10 – Τετάρτη 30/10

Α’ ΠΡΟΒΟΛΗ 20:00
Β’ ΠΡΟΒΟΛΗ 22:20

Ένα αφεντικό της μαφίας και η οικογένεια του μετακομίζουν σε πόλη της Γαλλίας κάτω από το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, μετά από μαρτυρία τους κατά της μαφίας. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του πράκτορα Στάνσφιλντ να τους κρατήσει στον ίσιο δρόμο, ο Φρεντ Μαντζόνι, η σύζυγος του, Μάγκι, και τα δύο τους παιδιά δεν αργούν να επιστρέψουν στα «δικά τους», διαχωριζόμενοι τα προβλήματα τους με τον «οικογενειακό» τρόπο. Αυτό, όμως, δίνει στίγμα στη μαφία που δεν αργεί να εντοπίσει το πού βρίσκονται.

Σκηνοθεσία: ΛΙΚ ΜΠΕΣΟΝ

Ηθοποιοί: ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ , ΜΙΣΕΛ ΦΑΙΦΕΡ , ΤΟΜΙ ΛΙ ΤΖΟΟΥΝΣ , ΝΤΑΪΑΝΑ ΑΓΚΡΟΝ

Διάρκεια: 111 λεπτά

 

ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ - YOU 'RE NEXT

Είδος ταινίας: Θρίλερ [κατάλληλο άνω των 18]

Πέμπτη 24/10 – Τετάρτη 30/10

Α’ ΠΡΟΒΟΛΗ 20:30
 

H φράση «You’re Next», γραμμένη με αίμα πάνω στους τοίχους της απομονωμένης οικείας των Ντέιβισον, σκορπάει τον πανικό. Η χαρούμενη συγκέντρωση διαλύεται από μια ομάδα άγνωστων δολοφόνων που φοράνε μάσκες ζώων κι αρχίζουν να σκοτώνουν ένα προς ένα τα μέλη της οικογένειας. Ούτε οι δολοφόνοι, όμως, ούτε οι Ντέιβισον, υπολόγισαν την Έριν, την αθώα, νεοφερμένη φιλενάδα του γιου της οικογένειας, που διαθέτει κι εκείνη το δολοφονικό ένστικτο της επιβίωσης.

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΑΜ ΓΟΥΙΝΓΚΑΡΝΤ

Ηθοποιοί: ΣΑΡΝΙ ΒΙΝΣΟΝ , ΝΙΚΟΛΑΣ ΤΟΥΤΣΙ , ΓΟΥΕΝΤΙ ΓΚΛΕΝ , ΤΖΟ ΣΟΥΑΜΠΕΡΓΚ , ΕΪ ΤΖΕΪ ΜΠΟΟΥΕΝ

Διάρκεια: 94 λεπτά

 

ΘΛΙΜΜΕΝΗ ΤΖΑΣΜΙΝ - BLUE JASMINE

Είδος ταινίας: Δράμα [κατάλληλο ανω των 15]

Πέμπτη 24/10 – Τετάρτη 30/10

Α’ ΠΡΟΒΟΛΗ 20:10
Β’ ΠΡΟΒΟΛΗ 22:10

Μεγάλη μυστικότητα τηρείται γύρω από τη νέα ταινία του Γούντι Άλεν. Αυτή τη φορά μακριά από την Ευρώπη και με γυρίσματα στη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο, ο αγαπημένος σκηνοθέτης βάζει στο κέντρο του φακού του την Κέιτ Μπλάνσετ ως μια μοντέρνα νοικοκυρά στα πρόθυρα μιας μεγάλης κρίσης.

Σκηνοθεσία: ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ

Ηθοποιοί: ΚΕΙΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ , ΑΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΙΝ , ΠΙΤΕΡ ΣΑΡΣΓΚΑΑΡΝΤ , ΤΣΑΡΛΙ ΤΑΧΑΝ , ΣΑΛΙ ΧΟΚΙΝΣ , ΤΑΜΙ ΜΠΛΑΝΣΑΡΝΤ , ΛΟΥΙΣ ΣΙ ΚΕΙ

Διάρκεια: 98 λεπτά

 

ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ (ΜΕΤΑΓΛ) - PLANES (GR)

Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια [κατάλληλο]

Σάββατο Κυριακή Δευτέρα 17:30 - 19:00

Πέμπτη έως Τρίτη  στις 19:00

 Ο Dusty είναι ένα γρήγορο και καλόκαρδο ψεκαστικό αεροπλάνο που ονειρεύεται να λάβει μέρος σε έναν εξαιρετικά απαιτητικό εναέριο αγώνα ταχύτητας. Υπάρχουν όμως μερικά εμπόδια, όπως ότι ο Dusty δεν είναι φτιαγμένος για να πετάει σε αγώνες και το κυριότερο ότι τρέμει τα ύψη.  Με την υποστήριξη των παλιών και νέων του φίλων, ο ήρωας θα φτάσει τόσο ψηλά όσο δεν είχε ποτέ του ονειρευτεί. Και μαζί του όλοι εμείς.

Σκηνοθεσία: ΚΛΕΙ ΧΟΛ

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ , ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ , ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ , ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ , ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ , ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΣ

Διάρκεια: 92 λεπτά

 

ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ 2 (ΜΕΤΑΓΛ) - SMURFS 2 (GR)

Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια [κατάλληλο]

Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα

Α’ ΠΡΟΒΟΛΗ 18:00

Τα θρυλικά μπλε πλασματάκια επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη με νέες διασκεδαστικές περιπέτειες χάρη στην εμμονή του σατανικού μάγου Δρακουμέλ που συνεχίζει -ευτυχώς για μας-  να τα καταδιώκει. Η ιστορία της νέας ταινίας θα μας φτάσει μέχρι το Παρίσι, όπου θα φτάσουν ο Παπαστρούμφ και τα υπόλοιπα Στρουμφάκια προς αναζήτηση της ωραίας Στρουμφίτας.

Σκηνοθεσία: ΡΑΤΖΑ ΓΚΟΣΝΕΛ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: , ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ , ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΡΕΒΑΙΚΑΣ
Διάρκεια: 105 λεπτά

 

Μειωμένο εισιτήριο : 5 Euro

Κανονικό εισιτήριο : 7 Euro

Κάθε τετάρτη Γενική Είσοδος : 5 Euro

Ειδήσεις: