To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (12/9 – 18/9)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (12/9 – 18/9)

Σεπτέμβριος 11, 2013 - 20:18

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2013 - 2014 που ξεκινά από την Πέμπτη 12/9/2013 έως και την Τετάρτη 18/9/2013.

Mήν ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή για την διπλή  πρόσκληση που κληρώνει κάθε εβδομάδα.
Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ: ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ - THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES

Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας [κατάλληλο άνω των 15]

Πέμπτη 12/9 – Τετάρτη 18/9

Α’ ΠΡΟΒΟΛΗ 19:30
Β’ ΠΡΟΒΟΛΗ 22:10

Όταν η Κλέρι Φρέι πηγαίνει στο κλαμπ Πανδαιμόνιο στη Νέα Υόρκη, δεν περιμένει να βρεθεί μάρτυρας σε ένα φόνο. Πολύ λιγότερο μάλιστα ένα φόνο που διαπράττουν τρεις έφηβοι, καλυμμένοι με παράξενα σημάδια. Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση της Κλέρι με τους Κυνηγούς των Σκιών, πολεμιστές ταγμένους στο ξεκλήρισμα των δαιμόνων που βρίσκονται στη γη -και τη διατήρηση της τάξης μεταξύ βρικολάκων και λυκανθρώπων. Είναι επίσης η πρώτη της συνάντηση με τον πανέμορφο πολεμιστή Τζέις.

Σκηνοθεσία: ΧΑΡΑΛΝΤ ΖΟΥΑΡΤ
Ηθοποιοί: ΛΙΝΑ ΧΕΝΤΕΙ , ΚΕΒΙΝ ΖΕΓΚΕΡΣ , ΤΖΑΡΕΝΤ ΧΑΡΙΣ , ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝ , ΛΙΛΙ ΚΟΛΙΝΣ , ΤΖΕΙΜΙ ΚΑΜΠΕΛ ΜΠΑΟΥΕΡ
Διάρκεια: 130 λεπτά

ELYSIUM

Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας [κατάλληλο άνω των 15]

Πέμπτη 12/9 – Τετάρτη 18/9

Α’ ΠΡΟΒΟΛΗ 19:40
Β’ ΠΡΟΒΟΛΗ 22:00

Έτος 2159. Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: οι πολύ πλούσιοι που ζουν στον υπερσύγχρονο διαστημικό σταθμό Elysium και οι υπόλοιποι άνθρωποι που ζουν στον κατεστραμμένο, υπέρ-κατοικημένο πλανήτη Γη. Όσοι ζουν στη γη προσπαθούν απελπισμένα να ξεφύγουν, αφού έχει εξελιχτεί σε έναν πλανήτη που υπερισχύει το έγκλημα και η φτώχεια και η έλλειψη ιατρικής φροντίδας που παρέχεται στον Elysium. Κάποιοι στον Elysium θα κάνουν τα πάντα για να ενισχύσει τη σκληρή μεταναστευτική πολιτική και να εξασφαλίσει ότι τίποτα δεν θα απειλήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής των πολιτών του Elysium. Παρόλαυτά οι άνθρωποι στη Γη θα προσπαθήσουν να εισβάλουν στον παράδεισο με όποιο τρόπο μπορούν. Όταν η ζωή του Max, (Matt Damon) κρέμεται από μία κλωστή θα αναλάβει τη δύσκολη αποστολή που μπορεί όχι μόνο να σώσει τη δική του ζωή, αλλά και να επιφέρει την ισορροπία ανάμεσα σ’ αυτούς τους δύο κόσμους.

Σκηνοθεσία: ΝΙΛ ΜΠΛΟΜΚΑΜΠ
Ηθοποιοί: ΜΑΤ ΝΤΕΙΜΟΝ , ΤΖΟΝΤΙ ΦΟΣΤΕΡ , ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΦΙΧΤΝΕΡ , ΑΛΙΣ ΜΠΡΑΓΚΑ , ΣΑΡΛΤΟ ΚΟΠΛΕΙ
Διάρκεια: 109 λεπτά

ΤΟΥΡΜΠΟ - TURBO (ΜΕΤΑΓΛ)

Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια [κατάλληλο]

Πέμπτη 12/9 – Τετάρτη 18/9

Α’ ΠΡΟΒΟΛΗ 18:50

Μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, ο Τούρμπο το σαλιγκαράκι αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις που του επιτρέπουν να κινείται με απίστευτη ταχύτητα. Τότε ξεκινά ένα υπέροχο ταξίδι, με σκοπό να προσπαθήσει να φτάσει στο δικό του άπιαστο όνειρο: να συμμετάσχει σε έναν αγώνα ταχύτητας απέναντι στον περιβόητο Γκυ Γκανιέ. Με τη βοήθεια των πιστών φίλων του, ο Τούρμπο ως απόλυτο αουτσάιντερ θα αποδείξει ότι κανένα όνειρο δεν είναι ακατόρθωτο και πως όλοι όσοι έχουν όνειρα μπορούν να τα πραγματοποιήσουν.

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΣΟΡΕΝ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: , ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ , ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΡΕΒΑΙΚΑΣ
Διάρκεια: 96 λεπτά

 

Ειδήσεις: