Προετοιμασία και εγγραφές η Ελπίδα Τρίπολης

Προετοιμασία και εγγραφές η Ελπίδα Τρίπολης

Αύγουστος 30, 2016 - 15:17
0 σχόλια

Σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Ελπίδα Τρίπολης για τις υποχρώσεις της σε πρωτάθλημα και κύπελλο Αρκαδίας.

Η ομάδα του Θοδωρή Μαρκόπουλου θα βρεθεί στον πρώτο όμιλο της Β' Αρκαδίας έχοντας για μία ακόμα χρονιά υψηλούς στόχους με βασικότερο αρχικά την είσοδο της στο τέλος της σεζόν στα μπαράζ ανόδου και στην συνέχεια να διεκδικήσει την άνοδο και την επιστροφή  της στην Α' κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου Αρκαδίας.

Η συνταγή δεν αλλάζει και η Ελπίδα Τρίπολης είναι δεδομένο πως θα στηριχτεί ξανά στο νεανικό της σύνολο με το βάρος να πέφτει στην ανάδειξει νέων ταλέντων από τον χώρο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Σε ότι έχει να κάνει με το πρόγραμμα προετοιμασίας οι προπονήσεις είναι καθημερινές με τους ποδοσφαιριστές της Ελπίδας να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό δείγμα του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας της Τρίπολης.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί το γεγονός πως εκτός από την έναρξη της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας έχουν ξεκινήσει και οι εγγραφές των ακαδημιών για τα τμήματα υποδομής της Ελπίδας Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.