Προδρόμου: Ο Αρκαδικός είναι το δεύτερο σπίτι μου

Προδρόμου: Ο Αρκαδικός είναι το δεύτερο σπίτι μου

Σεπτέμβριος 26, 2017 - 22:05
0 σχόλια

Ο Γιάννης Προδρόμου ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Αρκαδικό και έτσι και τη νέα αγωνιστική χρονιά θα φοράει την κυανόλευκη φανέλα, δίνοντας το «παρών» στο νέο ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ.

Ο ΣΕΦΑ προετοιμάζεται και ο έμπειρος γκαρντ-φόργουορντ άνοιξε την καρδιά του στο ArcadiaPortal.gr μιλώντας για τη νέα σεζόν και τις προκλήσεις που έχει μπροστά της η ομάδα, όπως και για την απόφασή του να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Αρκαδικό, στέλνοντας παράλληλα και το δικό του ξεχωριστό μήνυμα προς τον φίλαθλο κόσμο της πόλης.

Ο 30χρονος Βεροιώτης άσος νιώθει ως δεύτερο σπίτι του τον Αρκαδικό και εκφράζει την αισιοδοξία του πως η ομάδα θα είναι έτοιμη με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και πως μπορεί να πραγματοποιήσει μια πορεία καλύτερη από την περυσινή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Προδρόμου στο ArcadiaPortal.gr

Για τη νέα αγωνιστική χρονιά: 

Σίγουρα είναι μια νέα πρόκληση για την ομάδα η καινούρια σεζόν που ξεκινάει. Έχουν αλλάξει πράγματα σε σχέση με πέρυσι, ωστόσο η ομάδα συνεχίζει. Ο Αρκαδικός είναι μια οντότητα για την πόλη και το Ελληνικό μπάσκετ και είναι ξεκάθαρο πως και οι νέοι παίχτες που θα έρθουν, θα αντικαταστήσουν επάξια τα παιδιά τα οποία αποχώρησαν από το περυσινό ρόστερ. Εύχομαι πάνω απ’ όλα να έχουμε την υγεία μας για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Για το τι να περιμένουμε από τον νέο Αρκαδικό::

Η Α2 κατηγορία είναι ένα σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και κάθε χρόνο είναι όλο και πιο δυνατή. Ο Αρκαδικός όλα αυτά τα χρόνια πρωταγωνιστεί στην κατηγορία και κάτι ανάλογο θέλουμε να κάνουμε και φέτος. Πιστεύω στην ομάδα και στην έδρα μας. Από εδώ πρέπει να ξεκινήσουμε για πάρουμε αυτοπεποίθηση. Στην Τρίπολη μπορούμε να κερδίσουμε όλους τους αντιπάλους μας. Από κει και πέρα, σε κάθε παιχνίδι είτε εντός είτε εκτός θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα.

Για το πώς εξελίσσεται η προετοιμασία του Αρκαδικού και αν η ομάδα μπορέσει να κερδίσει τη «μάχη» με τον χρόνο για να παρουσιαστεί έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος:

Η προετοιμασία είναι πολύ δυνατή και σε καθημερινή βάση με τους προπονητές μας δουλεύουμε σκληρά. Το να κερδίσουμε τον χρόνο είναι μια πρόκληση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις και θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι όταν πρέπει. Μη ξεχνάμε πως πέρυσι η ομάδα στήθηκε μια εβδομάδα πριν από το πρωτάθλημα και παρ' όλα αυτά σταθήκαμε όρθιοι. Περιμένουμε και τις προσθήκες παιδιών που θα έρθουν τις επόμενες ημέρες για να βοηθήσουν ακόμα πιο πολύ το ρόστερ. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι φέτος θα πάμε πολύ καλά και η ομάδα θα πραγματοποιήσει καλύτερη πορεία σε σχέση με την περυσινή.

Για το πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο το πάθος και η ενέργεια που βγάζει στα παιχνίδια:

Στηρίζομαι στο πάθος και στην ενέργεια. Αυτός είναι ο τρόπος που παίζω όλα αυτά τα χρόνια μπάσκετ και θα κάνω το ίδιο στο παρκέ και εφέτος. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Ο Αρκαδικός είναι το δεύτερο σπίτι μου. Αγαπάω την πόλη, έχω δεθεί με τους ανθρώπους εδώ, τη διοίκηση και την τοπική κοινωνία. Αυτά είναι πράγματα που με κάνουν να νιώθω ακόμα περισσότερο την ανάγκη να δώσω το κάτι παραπάνω σε κάθε αγώνα για την ομάδα και τη νέα χρονιά.

Για την απόφαση του να παραμείνει στον Αρκαδικό:

Η απόφαση ήταν εύκολη και συνειδητή. Ήταν κοινή επιθυμία δική μου αλλά και της ομάδας να φορέσω ξανά τη φανέλα του Αρκαδικού. Έχω ζήσει εδώ πολύ όμορφες στιγμές και υπάρχουν άνθρωποι που με σέβονται και με εκτιμούν. Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να πάρω την απόφαση να συνεχίσω εδώ.

Για το τι είναι αυτό που χρειάζεται να έχει μια ομάδα σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Α2:

Η προπόνηση και η τακτική είναι μέρος και κομμάτι της δουλεία μας και είναι πολύ χρήσιμο. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα λεπτομερειών στο οποίο τα πάντα μπορούν να παίξουν τον ρόλο τους. Σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Α2, θα χρειαστεί να είμαστε καλά και στο πνευματικό κομμάτι και σε κάθε αγώνα να δείχνουμε θέληση, σκληράδα, ενέργεια και επιθυμία για τη νίκη.

Το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας:

Αυτό που θα ήθελα να πω στον κόσμο της Τρίπολης είναι να σταθούν ξανά στο πλευρό μας όπως έγινε και πέρυσι σε πολύ δύσκολες στιγμές. Έχουμε ανάγκη τους φιλάθλους μας και τους θέλουμε στο κοντά μας, διότι ο Αρκαδικός αποτελεί ένα κόσμημα για την πόλη και τον νομό. Εμείς από την μεριά μας θα τα δώσουμε όλα για να τους ανταμείψουμε με νίκες και καλές εμφανίσεις κάνοντάς τους χαρούμενους.

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.