Προαγωγικές Εξατάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας

Προαγωγικές Εξατάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας

Ιούνιος 25, 2023 - 09:33
0 σχόλια

Ένα ακόμη διδακτικό έτος ολοκληρώθηκε στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, την Παρασκευή 23 Ιουνίου, με την διεξαγωγή των προαγωγικών εξετάσεων. Οι μαθητές όλων των τάξεων της Σχολής εξετάστηκαν από επιτροπή αποτελούμενη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.Αλέξανδρο, το Διευθυντή της Σχολής Βασίλειο Γεωργαρά και τον καθηγητή Δημήτριο Καραχάλιο. 
         

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης συμβούλευσε τους μαθητές αλλά και τους επαίνεσε για την πρόοδό τους και την προσπάθεια την οποία κάνουν για την εκμάθηση της Ιεράς του Δαμασκηνού Τέχνης.  Συνάμα συνεχάρη και  ευχαρίστησε τους διδάσκοντες καθηγητές για το έργο το οποίο αφιλοκερδώς επιτελούν και την προθυμία τους στο κάλεσμα της τοπικής Εκκλησίας για τη διδασκαλία της πατρώας μουσικής.
           

Σημειώνεται ότι η Σχολή ,μετά από ενέργειες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου,είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αλλά και από την Εκκλησία της Ελλάδος. Η όλη διδακτική διεργασία διεξάγεται σύμφωνα με τις διατάξεις του αρμοδίου υπουργείο υπό την καθοδήγηση, εποπτεία  και στήριξη του Σεβασμιωτάτου .

Α.Χ.Μ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.