Πρεμιέρα με το Πλατανίτι στην Τρίπολη για τα κορίτσια του Άρη

Πρεμιέρα με το Πλατανίτι στην Τρίπολη για τα κορίτσια του Άρη

Νοέμβριος 14, 2018 - 11:00
0 σχόλια

Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής γυναικών ξεκινάει με την ομάδα του Άρη Τρίπολης να αποτελεί τον τρίτο εκπρόσωπο του νομού μας στις Εθνικές κατηγορίες (μετά από Αστέρα Τρίπολης και Παναρκαδικό).

Ο Άρης Τρίπολης βρίσκεται στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας μαζί με έξι ακόμα ομάδες που είναι η Δόξα Πηγαδακίων, η Δόξα Πουλακίδας, ο Ίκαρος Πετρωτού, η Νίκη Τραγανού, ο Πανγυθεατικός και το Πλατανίτι με το πρωτάθλημα να ανοίγει αυλαία την προσεχή Κυριακή 18 Νοεμβρίου.

Στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος οι κιτρινόμαυρες θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (18/11, 15:00) στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας το Πλατανίτι με στόχο την πρώτη νίκη για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Άρης Τρίπολης που προετοιμάζεται για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής φιλοδοξεί σε μια ακόμα ανταγωνιστική χρονιά γεμάτη καλό ποδόσφαιρο αλλά και επιτυχίες ανάλογες με αυτές των τελευταίων ετών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής Γυναικών

Κυριακή (18/11, 15:00)

Δόξα Πουλακίδας-Δόξα Πηγαδακίων

Άρης Τρίπολης-Πλατανίτι

Πανγυθεατικός-Νίκη Τραγανού

Ρεπό: Ίκαρος Πετρωτού

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.