Πού επιτρέπονται τα πολιτικά πανό στην Τρίπολη (video)

Πού επιτρέπονται τα πολιτικά πανό στην Τρίπολη (video)

Ιανουάριος 13, 2015 - 09:39
0 σχόλια

Δεν επιτρέπονται τα αεροπανό

Την Παρασκευή στις 9 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Τρίπολης στην οδό Λαγοπάτη σύσκεψη με τους εκπρόσωπους των πολιτικών κομμάτων ή των συνασπισμών συνεργαζομένων κομμάτων που μετέχουν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, προκειμένου να γίνει η κατανομή των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζομένων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους και τον καθορισμό του τρόπου χρήσης αυτών.

Στη συνεδρίαση δεν είχαν προσέλθει,όπως ορίζει ο κανονισμός, όλοι οι υποψήφιοι και έτσι το θέμα ίσως επανέλθει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου.

Στη συνεδρίαση ο αντιδήμαρχος κ. Τότσης ενημέρωσε τους παρευρισκομένους ότι οι χώροι που μπορεί να παραδώσει ο Δήμος Τρίπολης στα κόμματα ενόψει εκλογών είναι η κεντρική πλατεία Αγίου Βασιλείου και η οδός Δημητρακοπούλου,πλησίονδικαστικού Μεγάρου Τρίπολης.

Το ΚΚΕ με αίτησή του στον δήμο ζήτησε να του παραχωρηθεί το ξύλινο σπιτάκι στην κεντρική πλατεία, αίτημα το οποίο και έγινε δεκτό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ένα παρόμοιο σπιτάκι, ξύλινο, το οποίο και θα το μεταφέρει με δικά του έξοδα στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Τότσης, δεν επιτρέπονται τα αεροπανό πάνω από τους δρόμους της Τρίπολης και όταν η δημοτική αρχή αντιλαμβάνεται κάτι τέτοιο θα είναι αναγκασμένη να κατεβάσει τα αεροπανό.

Εκπρόσωποι κομμάτων ζήτησαν παραμονές τον εκλογών να τους δοθεί άδεια να στήσουν ένα τραπεζάκι με ενημερωτικό υλικό πλησίον των εκλογικών γραφείων των κομμάτων, αίτημα το οποίο και έγινε δεκτό.

Στην οδό Δημητρακοπούλου τα κόμματα θα έχουν χώρο μήκους 2 μέτρων το καθένα, με απόσταση μεταξύ τους 1 μέτρο.

Τέλος, σημειωτέον ότι τα κόμματα είναι υποχρεωμένα μετά το πέρας των εκλογών να απομακρύνουν το υλικό το οποίο θα έχουν τοποθετήσει σε σημεία της πόλης.

Video: 

ArcadiaPortal.g Πού επιτρέπονται τα πολιτικά πανό στην Τρίπο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.