Πότε ξεκινά η πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος

Πότε ξεκινά η πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος

Αύγουστος 13, 2016 - 14:42
0 σχόλια

Το πρωί της Τετάρτης 24 Αυγούστου στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2016-2017.

Στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος θα συμμετέχουν μόνο σύλλογοι της Football League. Από τις 18 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα θα εξαιρεθούν οι 14, οι οποίες θα προκριθούν άνευ αγώνα στη β΄ φάση, απ΄ όπου εκκινούν και οι σύλλογοι της Super League. Οι άλλες τέσσερις θα κληρωθούν σε δύο ζευγάρια και θα παίξουν για την πρόκριση σε διπλούς αγώνες.

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν Τρίτη ή Τετάρτη 30 ή 31 Αυγούστου και οι ρεβάνς στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου. Οι νικήτριες θα προκριθούν στον επόμενο γύρο, προκειμένου να γίνει η κλήρωση των 8 ομίλων που θα έχουν από 4 ομάδες ο καθένας. Θα διεξαχθούν τρεις αγωνιστικές και και στους «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.