Πότε θα ανάψουν τα Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια στην Τρίπολη

Πότε θα ανάψουν τα Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια στην Τρίπολη

Νοέμβριος 26, 2015 - 12:24
0 σχόλια

Όπως μας υπενθυμίζει το διαφημιστικό σποτ ενός από μεγαλύτερα καταστήματα παιχνιδιών, σε 29 μέρες θα εορτάσουμε τα Χριστούγεννα. 

Τα εμπορικά κατάστημα δειλά-δειλά έχουν ξεκινήσει και στολίζουν τις βιτρίνες τους και η πόλη της Τρίπολης προσπάθεια να μπει στο κλίμα των εορτών. Τα συνεργεία του Δήμου της Τρίπολης έχουν ήδη ξεκινήσει και τοποθετούν τα πρώτα λαμπιόνια στους δρόμους της πόλης, αλλά και στα δέντρα της πλατείας Αγίου Βασιλείου και στην Κολοκοτρώνη. Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου έγινε και η τοποθέτηση μέρους των ξύλινων καταστημάτων στην κεντρική πλατεία τα οποία πιθανόν να φιλοξενήσουν εορταγορές συλλόγων και σωματείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες, αν ο καιρός το επιτρέψει, θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στολισμού της Τρίπολης καθώς αναμένεται τη Δευτέρα 1 ή την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου να τοποθετηθεί και το μεγάλο έλατο στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Όλα πρέπει να είναι έτοιμα καθώς το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου ή την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου αν όλα πάνε καλά θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη εκδήλωση έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και το άναμμα του δέντρου της πόλης στην πλατεία Πετρινού.

Μετά το σύνθημα του δημάρχου κ. Δημήτρη Παυλή, θα ανάψουν όλα τα λαμπιόνια της Τρίπολης και η πόλη θα μπει σε ρυθμούς Χριστουγέννων. Όπως έχει ανακοινώσε ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο του εορτασμού της γέννησης του Χριστού και της υποδοχής του νέου έτους θα διοργανώσει εκδηλώσεις με κύριο άξονά του τα παιδιά.

Δείτε ΕΔΩ την εκδήλωση του 2014 και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.