Πολύ επικίνδυνοι οι δρόμοι στην Τρίπολη λόγω παγετού

Πολύ επικίνδυνοι οι δρόμοι στην Τρίπολη λόγω παγετού

Ιανουάριος 04, 2019 - 10:52
0 σχόλια

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς που κινούνται στους παγωμένους δρόμους της Τρίπολης.

Οι δύο μικρές χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας έχουν δημιουργήσει ένα στρώμα πάγου στο οδόστρωμα και στα πεζοδρόμια της Τρίπολης.

Ο κ. Παπαδημητρίου εφιστά την προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς και στους πεζούς να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Σε ολόκληρο τον Δήμο υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα, λόγω του πάγου, έτσι από το βράδυ της Πέμπτης γίνονται ρίψεις αλατιού στους κεντρικούς δρόμους, αλλά και στους δρόμους με μεγάλη κλίση.

Η κατάσταση έως αυτή την ώρα είναι ελεγχόμενη και γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε να παραμείνει ανοιχτός ο δρόμος του Χιονοδρομικού.

Η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει από το μεσημέρι και μετά, καθώς επίσης υπάρχει μεγάλη περίπτωση να χιονίσει ξανά από το απόγευμα.

Τέλος, να επισημάνουμε ότι όλοι οι οδηγοί πρέπει σε κάθε περίπτωση τις μέρες αυτές  να έχουν πάντα μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.