Poll: Πρωτάθλημα χωρίς αγώνες με ομάδες δίχως άδειες!

Poll: Πρωτάθλημα χωρίς αγώνες με ομάδες δίχως άδειες!

Μάρτιος 22, 2018 - 09:44
0 σχόλια

Τα φοβερά και τρομερά συνεχίζονται στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς μετά την διακοπή της superleague για καταστάσεις που ευθύνονται συγκεκριμένοι άνθρωποι αλλά την πληρώνουν όλες οι ομάδες, ήρθε και η απόφαση σύλλογοι χωρίς άδεια να μην υποβιβάζονται!

Σου λένε δηλαδή κατάμουτρα, να φεσώσεις, να μην πληρώνεις τις υποχρεώσεις σου, να γίνεις τζάμπα μάγκας, να πουλάς αέρα και άλλα τόσα πολλά. «Μια αλλαγή που θα βοηθήσει πολλές ΠΑΕ που έχουν πρόβλημα αναμένεται να κάνει το Τμήμα Αδειοδότησης της ΕΠΟ, καθώς όπως όλα δείχνουν θα καταργηθεί ο υποβιβασμός στις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια» αναφέρουν τα δημοσιεύματα και πραγματικά είναι να τρελαίνεσαι!

Σκεφτείτε μία ομάδα, και για να μην πηγαίνετε μακριά, υπάρχει ο Αστέρας Τρίπολης να θυμίζει, πως είναι να παίζεις στον αγωνιστικό χώρο, να είσαι ανταγωνιστικός με τους «μεγάλους», να μην χρωστάς σε παίκτες και να επενδύεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πάμε τώρα και στην άλλη περίπτωση, αυτή του προέδρου που μοιράζει κανόνια, στηρίζεται στην όποια βοήθεια του μεγαλοπαράγοντα άλλης ομάδας και «ζει» μόνο από τα χρήματα του συνδρομητικού καναλιού και άλλα που δεν αποδεικνύονται.

Η Κυβέρνηση και η ΕΠΟ τι λέει στον έναν και τι στον άλλον; Με μία γρήγορη μετάφραση ο πρώτος είναι ο «βλάκας» και ο δεύτερος ο «έξυπνος». Πλέον, αυτό παίρνει και επίσημη μορφή! Το θέμα είναι ποιους θέλουμε; Ποιους στηρίζουμε και ποιους επιθυμούμε να έχουν τις τύχες του ποδοσφαίρου που αγαπάμε!

Δυστυχώς, όπως φαίνεται, οι «έξυπνοι» ζουν και βασιλεύουν…

 

 
Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.