Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κοκκινόραχη

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κοκκινόραχη

Αύγουστος 08, 2010 - 22:00

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις παρακάτω εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί από το ΔΣ και οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 21/8 έως 23/8/2010 στο χωριό:
• Την 21η Αυγούστου ημέρα Σάββατο και ώρα 19.30 μ.μ επίσημα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου. Θα ακολουθήσει φαγητό ποτό και μουσική προσφορά του Συλλόγου.

• Την 22α Αυγούστου ημέρα Κυριακή πεζοπορία – ανάβαση στο βουνό, θέση «Πανουλάκα». Η εκκίνηση θα γίνει στο πάνω χωριό μπροστά από τον χώρο της δεξαμενής 07.30 π.μ Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι : Δεξαμενή - Σιέσι - Ρίζα- Λεμούλι- Γωνιά - Πανουλάκα. Επιστροφή 11.00 πμ. Στους εκδρομείς, θα μας δοθεί η δυνατότητα να απολαύσουμε ένα καλοκαιρινό πρωινό στην φύση, θα αγναντέψουμε τον μακρινό ορίζοντα που απλώνεται στα πόδια μας μέχρι το Κατάκολο, πίνοντας τον καφέ μας. Στους μικρούς μας φίλους θα προσφερθούν χυμοί.
• Την 23η Αυγούστου ημέρα Δευτέρα και αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας Πανηγύρι για τον εορτασμό της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Θα υπάρχει ταβέρνα με παραδοσιακό βραστό κρέας, ποτά αναψυκτικά και ορχήστρα παραδοσιακών δημοτικών τραγουδιών υπό τον κ. Δημήτριο Ρέππα.
Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας στις παραπάνω εκδηλώσεις θα μας χαροποιήσει ιδιαιτέρως.

Πηγή:http://www.kokkinorachi.gr/