Πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από την εκδήλωση για τη Γαλάζια Σημαία στο Παράλιο Άστρος

Πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από την εκδήλωση για τη Γαλάζια Σημαία στο Παράλιο Άστρος

Μάιος 10, 2018 - 19:30
0 σχόλια

Στο επίκεντρο του πανελλήνιου ενδιαφέροντος βρέθηκε χθες η βράβευση με τη Γαλάζια Σημαία των ακτών και μαρινών της χώρας μας στο Παράλιο Άστρος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ανοιχτό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» την Τετάρτη 9 Μαΐου. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς.

Η «Γαλάζια Σημαία», σύμβολο ποιότητας σε πάνω από 50 χώρες σήμερα, που διαρκώς αυξάνονται, απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές και μαρίνες που διαχειρίζονται παράκτιοι Δήμοι, ξενοδόχοι και άλλοι φορείς.

Να αναφέρουμε ότι η Ελλάδα κατέχει τη 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 47 χώρες, έχοντας κατακτήσει  519 βραβευμένες ακτές

Με την παρουσία τους την εκδήλωση τίμησαν ο κ. Χαράλαμπος Καρίμαλης, πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ο κ. Κατσικάδης, διευθυντής της Μαρίνας Φλοίσβου και πρόεδρος της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, ο αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Καταλυμάτων Πελοποννήσου και Κυθήρων κ. Σπανουδάκης, ο κ. Σαμπράκος, πρόεδρος Τουρισμού του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ο δήμαρχος Γλυφάδας και ο δήμαρχος Σπάτων οι οποίοι απηύθυναν και χαιρετισμό.

Την  Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Μπακούρης, ενώ την εκδήλωση τίμησε ο δήμαρχος Τρίπολης Δ. Παυλής,  οι κκ. Γκάυρος, Τσιώρος και Αρφάνης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης - Αποχέτευσης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (ΔΕΥΑΔΒΚ) Βλάχος Χρήστος, η Γεωργία Κούβαλη πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, o πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Ιωάννης Χονδρολέος,  ο κ. Κατσής Δημήτριος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γ. Καμπύλης, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι των λιμενικών και αστυνομικών αρχών.

Δείτε περισσότερα στο astrosnews

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Bράβευση με τη Γαλάζια Σημαία των ακτών και μαρίνων της χώρας μας στο Παράλιο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.