Πλήρωσε το λάθος του …Παναρκαδικός-ΠΑΟ Βάρδας 1-1 (video)

Πλήρωσε το λάθος του …Παναρκαδικός-ΠΑΟ Βάρδας 1-1 (video)

Ιανουάριος 18, 2015 - 19:37
0 σχόλια

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Παναρκαδικός και ΠΑΟ Βάρδας που έμειναν στο 1-1. Σε ένα παιχνίδι όπου οι ''πράσινο'' δεν απειλήθηκαν καθόλου όμως ένα λάθος στέρησε το τρίποντο για την ομάδα του Καλογιαννίδη.

Ο Παναρκαδικός ειχε την κατοχή της μπάλας από την αρχή του αγώνα,  απείλησε για κάποιο γκολ με τους Δήμο, Καδά και Αρδάμη όμως κανένας τους δεν κατάφερε να νικήσει τον Καπετανάκη. Το γκολ δεν έμπαινε και έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναρκαδικός συνέχισε να πιέζει και δικαιώθηκε μετά απο 5 λεπτά.  Συγκεκριμένα στο 50' ο Καδάς έκανε ωραία κίνηση, γύρισε την μπάλα στο ύψος της περιοχής και ο Δήμος με έναν ''κεραυνό'' νίκησε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟ Βάρδας. Το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι ν
έπαιζαν μόνο με βαθιές μπαλιές έδειχνε πως δύσκολα θα χαθεί το πολύτιμο τρίποντο απο τα χέρια του Παναρκαδικού. Όμως ένα διπλό λάθος στο 60' στοίχισε στους «πράσινους» την νίκη.  Μετά απο βαθιά μπαλιά ο Ψυχογιός έκανε λάθος εκτίμηση,  η μπάλα στρώθηκε στον Τριγάζη, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα και ο Πετρόπουλος που ήταν πάνω στην γραμμή την σταμάτησε με το χέρι. Ο διαιτητής του αγώνα έδειξε το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στο αμυντικό του Παναρκαδικού. Την εκτέλεση ανέλαβε  ο   Σαραντόπουλος που ευστόχησε και έφερε ξανά τις δύο ομάδες στα ίσια.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και ο Παναρκαδικός στερήθηκε αυτό το πολύ σημαντικό τρίποντο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Πετρόπουλος, Μπούτας, Αρδάμης (46' Σταθουλόπουλος), Κωστάκης, Κυριακόπουλος, Αρώνης, Δήμος, Τριμπώνιας, Καδάς, Κώτσιρας (71', Αλπίν, 85' Νάνος).

ΠΑΟ Βάρδας: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Ζέλιος, Βραχνής, Σιδέρης, Ανδριέλος, Λολίτης (84' Γκούτρας), Νικολόπουλος, Φωτόπουλος, Σαραντόπουλος (81' Οικονομόπουλος), Σωτηρόπουλος (56' Τριγάζης) 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Παναρκαδικός ΠΑΟ Βάρδας 1 1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.