Πλημμύρισε η Τρίπολη τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων (pics)

Πλημμύρισε η Τρίπολη τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων (pics)

Δεκέμβριος 26, 2016 - 17:19
0 σχόλια

Η μικρή αλλά αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας επέτρεψε στους κατοίκους και στους επισκέπτες της Τρίπολης να κάνουν άνετα τη βόλτα τους στην πόλη τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Στην πλατεία Άρεως τα παιδιά επισκέφθηκαν το λούνα παρκ και χάρηκαν τα παιχνίδια του, στην πλατεία Πετρινού ουρά σχημάτιζαν τα πιτσιρίκια στα σπιτάκια των ξωτικών, ενώ τα καφέ της πόλης γέμισαν ασφυκτικά με κόσμο. Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που απόλαυσαν το ρόφημά τους στα τραπεζάκια έξω.

Στους δύο κεντρικούς πεζοδρόμους πολύς κόσμος έκανε τη βόλτα του το μεσημεράκι της Δευτέρας 26 Δεκεμβρίου, απολαμβάνοντας την ηλιοφάνεια. Για την Πρωτοχρονιά εκδόθηκε δελτίο επιδείνωσης του καιρού, που προβλέπει χιόνια στην Ανατολική Πελοπόννησο. Όπως και να έχει, όμως, και το επόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι αυξημένη η κίνηση στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.